Wanneer je op je rondreis door Death Valley komt is het weer en klimaat een essentieel onderdeel tijdens je bezoek aan dit prachtige Nationale Park. Regenen of sneeuwen zal het hier niet snel zijn de weersvoorspellingen erg belangrijk want het kan er snel erg gevaarlijk worden. Neem altijd voldoende water meer op je reis door Death Valley, ook voor als je er per ongeluk langer moet blijven.

Hoe is het weer in Death Valley?

De vraag van vele mensen die een rondreis aan het plannen zijn of op het punt staan om te vertrekken. Hoe is nu toch het weer in Death Valley? Bekijk de onderstaande tabel en bekijk in welke periode u de meeste kans maakt op goed weer.

[volgt]

Wat is het klimaat van Death Valley?

Bovenstaande cijfers kunnen interessant zijn maar een gemiddelde temperatuur zegt niet altijd alles. Klmaatinformatie kan interessanter zijn om te zien of er in bepaalde periodes meer kans op (extreme) hitte is of kan er toch een natte periode aanbreken. In de onderstaande tabel kunt u de klimaatgegevens zien per maand voor Death Valley.

[volgt]

Wat is de weersverwachting voor Death Valley

Bekijk hieronder het actuele weer in Death Valley en de weersvoorspelling voor de komende dagen:

FURNACE CREEK WEER

Links

Disclaimer

De gegevens over het weer en klimaat met zorgvuldigheid samengesteld. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. Rondreizen Noord-Amerika, en andere leden betrokken bij het ontwikkelen van deze website, voelen en nemen dan ook geen enkele aansprakelijkheid op zich bij ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de bovenstaande informatie.