Beatty is een plaats in Nevada met circa 1000 inwoners. Beatty is vorige eeuw gesticht als mijnplaats waardoor er nu enkele hotels en campingplaatsen beschikbaar zijn. De bijnaam van Beatty is: “Gateway to Death Valley” en dat is niet voor niks. Beatty ligt op slechts 11 kilometer ten oosten van Death Valley. Beatty is ideaal gelegen wanneer je op doorreis bent en niet van plan bent om te overnachten in Death Valley. Vanuit Beatty kan je de meeste bezienswaardigheden van Death Valley bezoeken maar deze liggen wel op een behoorlijke afstand voor een uitstapje. Badwater ligt op ongeveer 70 minuten rijden en onderweg kom je langs de Artist’s Drive en Palette. Zibrinskie Point ligt op iets minder dan 60 minuten rijden van Beatty. Wanneer je Dante’s view wilt bezoeken moet je rekenen op 90 minuten reistijd.

Death Valley National Park Amerika

Afstanden naar Beatty (NV)

Hotels

Er zijn in Beatty (NV) enkele hotels. Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Furnace Creek vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Death Valley Inn & RV Park
El Portal Motel
Exchange Club Motel
Atomic Inn Beatty

Klik hier voor meer mogelijkheden om te overnachten in Death Valley.

Campings

Wanneer je wilt kamperen in Beatty, klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Beatty? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Beatty (NV).

Waar ligt Beatty (NV)?

Route en kaart naar Beatty in Google Maps.

Beatty Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Beatty en de weersverwachting voor de komende dagen:

BEATTY WEER

Beatty Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Beatty (NV)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*