Arch Rock Entrance Yosemite Overnachten tussen Death Valley en Yosemite? Veel mensen die een rondreis maken rijden van Las Vegas, via Death Valley naar Yosemite of andersom. De rit van Las Vegas naar Yosemite is, via de Tioga Pass, met ongeveer 800 km best lang als je nog wat wil zien. Om een overnachting in Death Valley te voorkomen maken veel reizigers een overnachting tussen Yosemite en Death Valley. Ondanks dat je in Furnace Creek, in Death Valley, kan overnachten vinden veel mensen deze accomodaties te duur of ze zijn simpel weg gewoon vol. Bishop (CA) is dan een ideale plaats om een pitstop te maken met overnachting.

Death Valley National Park Amerika

Afstanden naar Bishop (CA)

Hotels

Er zijn in Bishop (CA) enkele hotels. Klik op de logo’s in de onderstaande tabel en bekijk het complete aanbod van alle hotelsites. Via de onderstaande links kan je de prijzen vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Bishop Hotels
Best Western Bishop Lodge

Er zijn meer goede mogelijkheden om te overnachten tussen Death Valley en Yosemite. Andere plaatsen voor een overnachting tussen Death Valley en Yosemite zijn Big Pine, Lone Pine, Mammoth Lakes en Lee Vining.

Campings

Wanneer je wilt kamperen tussen Death Valley en Yosemite klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Bishop? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Bishop (CA).

Waar ligt Bishop (CA)?

Route en kaart naar Bishop in Google Maps.

Bishop Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Bishop en de weersverwachting voor de komende dagen:

BISHOP WEER

Bishop ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Bishop (CA)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*