Overnachten tussen de Grand Canyon en LA? De reisafstand tussen de Grand Canyon en LA is circa 800 km waardoor veel reizigers een tussenstop willen maken. Kingman is een ideale plaats om deze rit te onderbreken. In de Old Town staan enkele historische gebouwen. In het Locomotive Park kan je een indruk krijgen van het het spoorwegverleden van Kingman. Hier staat tevens een oude locomotief die vanaf 1928 tussen Los Angeles en Kansas reed.

De grootste publiekstrekker is natuurlijk de Route 66. Aan de historische Route 66 ligt het Route-66-museum in Kingman. Tussen Kingman en Seligman, van de snelweg af, kan je een echt deel van de Route 66 rijden langs Peach Springs en Hackberry. Langs de route vind je natuurlijk de oude benzinestations, Cadillacs en Diners.

Eventueel maak je vanaf hier een helikoptervlucht naar het westelijke deel van de Grand Canyon! Bij sommige helikoptervluchten maak je zelfs een landing op de bodem van de Grand Canyon waar je dan kort de omgeving kan verkennen. Wil je dit meemaken? Bezoek dan deze touroperators en bekijk de mogelijkheden.

Grand Canyon ingang bord

Afstanden naar Kingman (AZ)

  • Las Vegas:  175 km
  • Flagstaff: 235 km
  • Grand Canyon: 265 km
  • Phoenix: 315 km
  • Los Angeles: 600 km

Hotels

Er zijn in Kingman (AZ) veel hotels. Klik op de logo’s in de onderstaande tabel en bekijk het complete aanbod van alle hotelsites. Via de onderstaande links kan je de prijzen vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Kingman Hotels

Er zijn meer goede mogelijkheden om te overnachten tussen Los Angeles en Grand Canyon. Andere plaatsen voor een overnachting tussen de Grand Canyon en LA zijn Bullhead City, Lake Havasu City, Needles en Laughlin.

Campings

Wanneer je wilt kamperen tussen Los Angeles en Grand Canyon? klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Kingman? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Kingman (AZ).

Waar ligt Kingman (AZ)?

Route en kaart naar Kingman in Google Maps.

Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Kingman en de weersverwachting voor de komende dagen:

KINGMAN WEER

Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Kingman (AZ)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*