Overnachten tussen Los Angeles en Grand Canyon? Omdat de rit tussen de Grand Canyon en LA circa 800 km is willen veel mensen een tussenstop maken. Wil jij dit ook? Maak dan een tussenstop langs de Route 66 in Laughlin. Naast Las Vegas en Reno, is Laughlin de derde gokstad van Nevada met veel grote casino’s en hotels. Juist omdat er zoveel aanbod is, zijn de prijzen hier erg gunstig.

Grand Canyon ingang bord

Afstanden naar Laughlin (NV)

  • Los Angeles: 480 km
  • Grand Canyon: 335 km
  • Las Vegas:  155 km
  • Phoenix: 365 km
  • Flagstaff: 290 km

Hotels

Er zijn in Laughlin (NV) enkele hotels. Klik op de logo’s in de onderstaande tabel en bekijk het complete aanbod van alle hotelsites. Via de onderstaande links kan je de prijzen vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Laughlin Hotels
Tropicana Laughlin
Golden Nugget Laughlin
Laughlin River Lodge

Er zijn meer goede mogelijkheden om te overnachten tussen Los Angeles en Grand Canyon. Andere plaatsen voor een overnachting tussen de Grand Canyon en LA zijn Bullhead City, Lake Havasu City, Needles en Kingman.

Campings

Wanneer je wilt kamperen tussen Los Angeles en Grand Canyon? klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Laughlin? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Laughlin (NV).

Waar ligt Laughlin (NV)?

Route en kaart naar Laughlin in Google Maps.

Laughlin Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Laughlin en de weersverwachting voor de komende dagen:

LAUGHLIN WEER

Laughlin ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Laughlin (NV)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*