Arch Rock Entrance Yosemite Overnachten tussen Death Valley en Yosemite? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om te overnachten in Lee Vining. Dit stadje ligt aan het Mono Lake en voor de ingang van de Tioga Pass richting Yosemite. Vanuit Lee Vining kan je nog een aantal leuke bezienswaardigheden bezoeken zoals het spookstadje Bodie en de Tufa’s van Mono Lake.

Mono Lake

Afstanden naar Lee Vining (CA)

Hotels

Er zijn in Lee Vining (CA) enkele hotels. Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Lee Vining vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Lee Vining Hotels
Lake View Lodge
Yosemite Gate Motel

Er zijn meer goede mogelijkheden om te overnachten tussen Death Valley en Yosemite. Andere plaatsen voor een overnachting tussen Death Valley en Yosemite zijn Big Pine, Bishop, Lone Pine en Mammoth Lakes.

Campings

Wanneer je wilt kamperen tussen Death Valley en Yosemite klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Tufa's bij Mono Lake Wat is er te doen in Lee Vining? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Lee Vining (CA).

Mono Lake

Mono Lake Mono Lake is een extreem zout meer bij Lee Vining. Rond het meer staan prachtige Tufa’s (zoutpilaren) Waar je omheen en doorheen kan lopen. Mono Lake met de Tufa’s is bijzonder fotogeniek en met name bij zonsondergang. De South Tufa Area is bijzonder geschikt voor een kort bezoek als je op doorreis bent van Death Valley naar Yosemite of andersom. Bekijk deze gratis pdf flyer als je meer wil weten over Mono Lake?

Waar ligt Lee Vining (CA)?

Route en kaart naar Lee Vining in Google Maps.

Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Lee Vining en de weersverwachting voor de komende dagen:

LEE VINING WEER

Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Lee Vining (CA)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*