Booking.com komt met informatie over gezondheid, veiligheid en hygiene

Booking.com coronamaatregelen

Laatste update:

Booking.com hygienemaatregelenDe toeristenbranche probeert met man en macht te repareren wat het het Coronavirus kapot heeft gemaakt. Vorige week meldde Viator dat informatie over gezondheid, veiligheid en hygiene op de website te plaatsen. Vandaag is het de beurt aan Booking.com.

Vanaf heden hebben accomodaties de mogelijkheid om aan te geven wat zij hebben geregeld op het gebied van gezondheid, veiligheid en hygiene. De genomen maatregelen komen prominent in beeld zodat elke reiziger zich comfortabel en veilig kan voelen.

Accomodaties kunnen op diverse onderdelen aangeven wat zij hebben geregeld.

Booking.com hygienemaatregelen

Veiligheid en Hygiene

Hier kunnen de accomodaties aangeven of er handalcohol aanwezig, desinfecterende doekjes of specifieke lokale regels en maatregelen.

Afstand

Onder dit item geven de accomodaties aan of er afstand gehouden kan worden. Denk hierbij aan contactloos in en uitchecken of betalen. Eventueel kunnen hier andere maatregelen met betrekking tot afstandhouder worden aangegeven.

Voedsel

Booking.com hygienemaatregelenHebben accomodaties speciale aanpassingen gedaan in de restaurants of bij roomservice dan heeft Booking.com ook hiervoor een mogelijkheid ingericht.

Verder adviseert Booking.com altijd de informatie van de lokale overheden in de gaten te houden en jezelf te isoleren bij klachten.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*