Tip Kirby Storter Boardwalk

Guido

Moderator
Kirby-Storter-Boardwalk-800px-20200221-IMG_2616.jpg
Tijdens onze eerste rondreis door Florida ging het een beetje mis maar ik wilde graag één of meerdere wandelingen maken over houten vlonders over de moerassen. Dit kan op een paar plaatsen in de Everglades maar ook erbuiten! Mocht je een rondreis maken door Florida dan kan je ook enkele fraaie gebieden bezoeken langs de Hwy 41 die een goeie indruk geven met veel alligators.

Kirby Storter Boardwalk

Het wandelpad begint bij de parkeerplaats en is slechts een paar honderd meter lang. In de eerste instantie loop je over grassen en vanuit een huisje kan je over de vlakte kijken. Het tweede deel van het houten pad gaat door de bossen en over water. Wij waren in het drogen seizoen waardoor er niet heel veel water was. Hierdoor hadden we een mooi zicht op de wortels van de bomen. In de natte seizoenen zal hier veel meer water staan. Het wandelpad stopt bij een "gaterhole". Dit is een soort kuil gemaakt door alligators zodat er water in de droge seizoenen blijft.

Kijk vooral goed rond en vooral in het water. Je ziet hier zeer waarschijnlijk alligators, vogels en schildpadden.

Kirby-Storter-Boardwalk-800px-20200221-IMG_2619.jpg


Kirby-Storter-Boardwalk-800px-20200221-IMG_2633.jpg


Kirby-Storter-Boardwalk-800px-20200221-IMG_2638.jpg


Bestanden

Reisinformatie Kirby Storter Boardwalk
Dus de bestanden vind je een PDF met reisinformatie over de Kirby Storter Boardwalk. Deze kan je eenvoudig downloaden en ter plaatse, offline gebruiken.

Bestand downloaden.

Waar?

Je vindt de Kirby Storter Boardwalk langs de Hwy 41 tussen Naples en Miami. De Boardwalk begint aan de achterkant van de parkeerplaats van Kirby Storter Roadside Park.



Bekijk mijn andere tip over de Loop Road.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan