Venetian, Palazzo en Sands Expo verkocht voor 6,25 miljard dollar

Guido

Moderator
The-Venetian-Las-Vegas-IMG_3491-20190220.jpg
Groot nieuws vandaag vanuit Las Vegas waar de Venetian, Palazzo en Sands Expo voor een slordige 6,25 miljard dollar zijn verkocht.

De hotels en de Expo zijn verkocht aan twee partijen. VICI Properties koopt alle bezittingen die betrokken zijn bij de hotels en de EXPO voor 4,00 miljard dollar. Apollo Global Management neemt alle activiteiten van de Venetian voor 2,25 miljard dollar over.

De Strip in Las Vegas heeft flink te lijden onder de COVIG19 pandemie. Las Vegas Sands boektje in januari een kwartaal verlies van maar liefst 300 miljoen dollar. De verkoop komt slechts twee maanden na de dood van CEO en Chairman Sheldon Adelson. De afgelopen jaren was Adelson gefocust op Azië en Sands zal de focus vandaag ook op Azië houden. "Azië blijft de ruggengraat van de onderneming en Macau en Singapore staan in het middelpunt van onze belangstelling", aldus CEO en Chairman Robert Goldstein.

VICI en Apollo zullen een huuroverkomst aangaan voor 250 miljoen dollar per jaar met een looptijd van 30 jaar. De nieuwe eigenaren zijn ervan overtuigd dat, met de komst van vaccinaties, alles snel weer bij het oude is in Las Vegas. Grenzen zullen weer open gaan en zowel nationale als internationale reizigers zullen Las Vegas weer weten te vinden.

Ga je ooit naar Las Vegas? Een overnachting de Venetian is een unieke ervaring!

 
Laatst bewerkt:
Bovenaan