Reisinformatie: Forrest Gump Point in Utah (pdf)

Forrest Gump Point

Je kent ze wel, de foto’s van eindeloze wegen door de woestijn met fraaie bergen en rotsen in de verte. Één van de meest iconische wegen is wel de foto genomen vanaf Forrest Gump Point. Op deze plaats gaan jaarlijks vele miljoenen mensen op de foto en proberen de scene uit de gelijkname Hollywood film met Tom Hanks te kopiëren. Alleen, met een groep, met je auto, motor of camper. Je kan het zo gek niet bedenken en je treft het hier aan. Maar waar is deze eindeloze weg richting de horizon met bergen en rotsen in de verte? Hoe kom je er?

Forrest Gump Point

Vraag jij je af: “Wat te doen en te zien in en bij Monument Valley“? Bekijk dan nu onze reisinformatie over Forrest Gump Point. Vragen of opmerkingen? Bezoek het forum.

Forrest Gump Point

Updates

De informatiebladen worden regelmatig geüpdate. Hieronder een overzicht met wijzigingen en versiegeschiedenis.

v2020.09.07

  • Layout: kleine wijzigingen
  • Tekst: kleine wijzingen
  • Links: toegevoegd
  • Amerika Forum toegevoegd

Reisinformatie

Inmiddels hebben we meerdere informatiebladen op onze pagina met downloads. Zoals je zult begrijpen zijn er honderden, misschien wel duizenden, A4-tjes te maken met reisinformatie over Noord-Amerika. Omdat we vele uren aan desktopresearch doen en alles voorzien met eigen foto’s zal het aantal langzaam moeten groeien. Kom dus regelmatig terug! Deze reisinformatie is één A4-tje in pdf welk gratis te downloaden zodat je ze kan opslaan, meenemen of printen. Ideaal ter voorbereiding of ter plaatse als je geen verbinding hebt. Verzamel ze allemaal!

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*