Reisinformatie: Ocean Drive in Miami Beach (pdf)

Ocean Drive

Miami is een heerlijke stad voor een zonvakantie, stedentrip of bezoek tijdens je rondreis door Florida. Vooral in de winter begint de beste reistijd voor Miami en Florida. Heerlijke temperaturen, meestal droog en het orkaanseizoen is dan net afgelopen. Ocean Drive is een heerlijke straat in Miami Beach om te wandelen. Zien en gezien worden, leuke restaurants, hippe bars en clubs en natuurlijk peperdure auto’s. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de honderden gebouwen in de beroemde Art Decostijl. Het is niet voor niets dat Ocean Drive het decor is van diverse films en series.

Ocean Drive

Vraag jij je af: “Wat te doen in Miami“? Bekijk dan nu onze reisinformatie over: Reisinformatie Ocean Drive in Miami Beach Florida. Vragen of opmerkingen? Bezoek het forum.

Ocean Drive

Updates

De informatiebladen worden regelmatig geüpdate. Hieronder een overzicht met wijzigingen en versiegeschiedenis.

v2020.09.30

Reisinformatie

Inmiddels hebben we meerdere informatiebladen op onze pagina met downloads. Zoals je zult begrijpen zijn er honderden, misschien wel duizenden, A4-tjes te maken met reisinformatie over Noord-Amerika. Omdat we vele uren aan desktopresearch doen en alles voorzien met eigen foto’s zal het aantal langzaam moeten groeien. Kom dus regelmatig terug! Deze reisinformatie is één A4-tje in pdf welk gratis te downloaden zodat je ze kan opslaan, meenemen of printen. Ideaal ter voorbereiding of ter plaatse als je geen verbinding hebt. Verzamel ze allemaal!

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*