Reisinformatie: Red Rock Canyon bij Las Vegas (pdf)

Red Rock Canyon

Laatste update:

Inmiddels begint het een traditie te worden om wekelijks reisinformatie te maken over een willekeurige bezienswaardigheid in Noord-Amerika. Deze week is het de beurt aan Red Rock Canyon. Dit natuurgebied is echt een aanrader! Op slechts 30 minuten rijden van Las Vegas vind je deze prachtige rode rotsen. Vele kilometers met wandelpaden en een scenic drive van circa 20 kilometer. Ideaal om na het ontbijt even de drukte in Las Vegas te ontvluchten en te genieten van de rust en schoonheid van Red Rock Canyon.

Deze reisinformatie is één A4-tje in pdf welk gratis te downloaden zodat je ze kan opslaan, meenemen of printen. Ideaal ter voorbereiding of ter plaatse als je geen verbinding hebt. Verzamel ze allemaal!

Reisinformatie

Inmiddels hebben we 11 informatiebladen op onze pagina met downloads. Zoals je zult begrijpen zijn er honderden, misschien wel duizenden, A4-tjes te maken met reisinformatie over Noord-Amerika. Omdat we vele uren aan desktopresearch doen en alles voorzien met eigen foto’s zal het aantal langzaam moeten groeien. Kom dus regelmatig terug!

Red Rock Canyon

Vraag jij je af: “Wat te doen in Las Vegas“?  Downloaden: Reisinformatie Red Rock Canyon bij Las Vegas.

Red Rock Canyon
Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*