Reisinformatie: Valley of Fire in Nevada (pdf)

Valley of Fire

Laatste update:

Je kan het zomaar missen door alle afleidingen in Las Vegas maar in de buurt liggen een paar prachtige natuurparken. Eerder hebben we al aandacht besteed aan Red Rock Canyon, vandaag is het de beurt aan de Valley of Fire. Dit State Park ligt op circa 80 km ten noorden van Las Vegas en mag je eigenlijk niet missen. Vanuit Las Vegas kan je een heerlijke dagtocht maken eventueel in combinatie met een bezoek aan de Hoover Dam. Je zou ook een bezoek kunnen brengen aan de Valley of Fire wanneer je op doorreis bent tussen Zion en Las Vegas. Maar hier een heerlijke tussenstop en bezoek minimaal de top 5 bezienswaardigheden.

Reisinformatie

Inmiddels hebben we meerdere informatiebladen op onze pagina met downloads. Zoals je zult begrijpen zijn er honderden, misschien wel duizenden, A4-tjes te maken met reisinformatie over Noord-Amerika. Omdat we vele uren aan desktopresearch doen en alles voorzien met eigen foto’s zal het aantal langzaam moeten groeien. Kom dus regelmatig terug! Deze reisinformatie is één A4-tje in pdf welk gratis te downloaden zodat je ze kan opslaan, meenemen of printen. Ideaal ter voorbereiding of ter plaatse als je geen verbinding hebt. Verzamel ze allemaal!

Ocean Drive

Vraag jij je af: “Wat te doen in Las Vegas“?  Downloaden: Reisinformatie Valley of Fire.

Valley of Fire

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*