Laatste update:

Miami Beach Lifeguard towerWelkom bij onze route voor een 10-daagse rondreis door Florida. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, dit is een ambitieuze route om in 10 dagen te doen. De route leidt je langs al het fraais wat Florida te bieden heeft maar er is geen tijd ingeruimd voor de Disney Parken en Studio’s in Orlando. Wanneer je deze wil bezoeken dien je de reis aan te passen met extra overnachtingen in Orlando of bijvoorbeeld een bezoek aan de Florida Keys te schrappen uit de rondreis. Wil je langer in Florida blijven? Bekijk ook onze voorbeeldroutes voor een rondreis door Florida in 14 of 21 dagen.

Route: Florida 10 dagen
Aantal dagen: 10
Totale afstand: 1600 km.

TIPS: tussen de route staan enkele belangrijke tips voor deze rondreis.

(Tekst gaat verder onder kaart)

Rondreis Florida 10 dagen route

Route

  1. Orlando
  2. West Palm Beach
  3. Miami Beach
  4. Key West
  5. Islamorda
  6. Naples
  7. St. Pete Beach
  8. Orlando

Orlando

Dag: 1
Overnachtingen: 1

Orlando World of Disney

De start van je rondreis begin je natuurlijk in Amsterdam of Brussel en vlieg je, eventueel met een tussenstop, naar Orlando. Vanwege het tijdsverschil zal je slechts enkele uren later aankomen dan dat je vertrokken bent. Na aankomst haal je de huurauto op en rij je naar je hotel. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je eventueel nog Orlando verkennen of lekker gaan ontspannen in je hotel.

Tip: tijdens deze 10-daagse rondreis door Florida is geen ruimte voor de Disney Parken of Universal Studio’s. Eventueel kan je de rondreis eenvoudig verlengen door hier na aankomst langer te blijven of aan het einde langer te blijven met enkele dagen pretparken.

Orlando hotels

West Palm Beach

Dag: 2
Overnachtingen: 1
Afstand: 350 km.

Vanuit Orlando rij je vandaag via Kennedy Space Center naar West Palm Beach. Met een beetje geluk kan je hier zelfs een lancering meemaken. West Palm Beach wordt het St Tropez van Florida genoemd. Palmbomen, grote huizen en luxe jachten.

West Palm Beach hotels

Miami Beach

Dag: 3 & 4
Overnachtingen: 2
Afstand: 120 km.

Ocean Drive Miami MeachBeleef het luxe strandleven in Miami Beach. Hier bezoek je de stranden met de bekende gekleurde strandwacht huisjes. Je kan hier heerlijk wandelen over de beroemde Ocean Drive of fietsen over de lange boardwalk langs de witte stranden. In het Art Deco District staan honderden pastel gekleurde gebouwen. Bezoek Ocean Drive ook vooral in de avond als alles prachtig is verlicht met neon verlichting.

Tip: tijdens onze 10-daagse rondreis door Florida hebben wij ervoor gekozen om 2 nachten te verblijven in Miami Beach. Uiteraard kan je hier ook 1 nacht blijven en deze extra dag ergens anders op de route besteden.

Miami Beach hotels

Key West

Dag: 5
Overnachtingen: 1
Afstand: 270 km.

Vanuit Miami Beach rijden we vandaag naar de meest zuidelijke bestemming van de rondreis. We zullen via de Overseas Highway naar Key West rijden.

Key West hotels

Islamorada

Dag: 6
Overnachtingen: 1
Afstand: 130 km.

Islamorada Florida KeysOp de terugweg vanaf Key West kan je overnachten op Islamorada. Dit eiland ligt op ongeveer een derde van de Florida Keys (vanaf Miami) met enkele hotels, resorts en restaurantjes. Omdat Islamorada erg smal is liggen de meeste hotels en resorts hier direct aan de Oceaan of de Golf van Mexico. Op dit eiland kan je enkele dingen bezoeken zoals het History of Diving Museum, Theater of the Sea en het Hurricane Monument.

Islamorada hotels

Naples

Dag: 7
Overnachtingen: 1
Afstand: 270 km.

-.

Naples hotels

St. Pete Beach

Dag: 8
Overnachtingen: 1
Afstand: 250 km.

-.

St. Pete Beach hotels

Orlando

Dag: 9
Overnachtingen: 1
Afstand: 180 km.

Orlando World of Disney

Vandaag staat in het teken van je retourvlucht naar Amsterdam of Brussel. Afhankelijk van je vlucht kan je vandaag nog wat winkelen in één van de outlets en dien je de huurauto voor vertrek terug te brengen naar de luchthaven.

Orlando hotels

Retourvlucht

Dag: 10
Overnachtingen: –
Afstand: –

Vanwege het tijdsverschil zal je waarschijnlijk op dag 10 aankomen in Amsterdam of Brussel.

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*