Maak eenvoudig een prachtig reisverslag met Travel Diaries

Travel Diaries

Laatste update:

Twee weken geleden was de vakantiebeurs in de Jaarbeurs van Utrecht. Rondreizen Noord-Amerika had geen standje maar we moesten zeker even kijken wat iedereen te bieden had.

Travel Diaries reisdagboek

Travel Diaries reisverslagenTussen de vele, soms enorme, stands kwamen we Veerle Witte tegen van Travel Diaries. Veerle is reisjournalist voor o.a. National Geographic Traveler en tevens bedenker en CEO van Travel Diaries. Tijdens haar reizen bedacht ze een nieuwe manier om herinneringen tijdens haar reizen vast te leggen en te delen. Travel Diaries is een tool om reisverslagen te maken, te delen en te printen. Deze korte samenvatting doet de software enorm te kort want het ziet er echt top uit. Op de beurs stonden ook enkele exemplaren van geprint werk en ook dit zag er erg goed uit.

Reisverslag app

Travel Diaries reisverslagenTravel Diaries is gratis te gebruiken en je kan direct aan de slag. Het werkt op je PC of tablet, voeg foto’s en kaarten toe en alles wordt veilig opgeslagen bij Travel Diaries. Je kan de verhalen delen met wie je wil maar je kan ook alles privé houden, aan jou de keuze. Ben je helemaal tevreden met je reisverslag? Dan kan je het boekwerk personaliseren met een zelfgekozen kaft en eenvoudig laten printen.

Reisverslag maken

Nadat je online, of met de app, een reisverslag hebt gemaakt kan je ervoor kiezen om je verslag te laten printen in een fraai boekje. De boeken zijn in A5-formaat en kost je minimaal €35,85 voor een boek van 40 pagina’s met een softcover. De boeken kunnen ook met een hardcover gedrukt worden. De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid pagina’s van je reisverslag. Als je meer boeken bestelt krijg je voor elk tweede boek 10% korting.

Rondreis Noord-Amerika

Travel Diaries leent zich enorm voor je rondreis door Amerika of Canada. Hoe mooi zou het zijn deze herinneringen van je bucketlistreis in een prachtig geprint boek te bestellen!

Foto’s: ©TravelDiaries

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 19 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van Rondreizen Noord-Amerika en I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze websites. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*