Rondreis Amerika? Wat kost zoiets nou eigenlijk?

Grand Canyon ingang bord

Laatste update:

Alcatraz San FranciscoVeel mensen hebben een reis door Amerika op het verlanglijstje staan of de bucketlist. Maar al snel rijst dan de vraag: “Wat kost een rondreis door Amerika?” Dit hangt natuurlijk van super veel factoren af maar er is best een eenvoudige richtprijs te maken.

Zelf samenstellen

Het leukste is natuurlijk om je hele rondreis zelf uit te zoeken. Je eigen route maken, hotels uitzoeken langs de route en speuren naar vliegtickets. Sommige genieten al enorm van de voorpret en vaak loont het vele uren speuren op internet! De kosten van een reis kunnen al snel enkele honderden euro’s p/p lager zijn als je op de juiste websites zoekt. Bezoek onze speciale pagina met tips over het zelf samenstellen van een rondreis. Je treft hier ook enkele voor en nadelen als je alles zelf gaat doen. Geloof je de verhalen wel? Surf dan meteen naar onze pagina met handige links. Hier vind je alle benodige links om zelf aan de slag te gaan. Alles eenvoudig op één pagina, meer heb je niet nodig!

Pakketreizen

Ondanks dat het zelf samenstellen van een reis vaak het goedkoopste is kunnen er zat beweegredenen zijn om een pakketreis te boeken. Misschien heb je geen tijd en zin om alles uit te zoeken of vind je het gewoon een beetje spannend waardoor een pakketreis van een reisorganisatie veiliger voelt. Het loont trouwens zeker vaak de moeite om de aanbiedingen in de gaten te houden want veel reisorganisaties hebben vaak mooie aanbiedingen waardoor de prijs snel erg aantrekkelijk kan zijn. Kijk regelmatig op de websites van bijvoorbeeld TUI, 333Travel, Djoser of één van de andere reisorganisatie. Klik hier voor een compleet overzicht.

Rondreis Amerika kosten per dag

Afhankelijk van de periode van je rondreis en je persoonlijke wensen, kost een rondreis door Amerika gemiddeld tussen de €105,- en €150,- per volwassene per dag. Veel goedkoper zal je niet snel zijn maar duurder kan uiteraard wel. Meer uitleg over de kosten van een rondreis door Amerika en enkele rekenvoorbeelden vind je op onze speciale pagina: “Kosten rondreis Amerika“. Hier tref je ook de kosten en enkele voorbeelden als je een rondreis gaat maken met kinderen.

Thor's Hammer in Bryce Canyon

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*