Reserveer de mooiste rondreizen via TUI Nederland

TUI Logo

Via deze weg willen we enkele bedrijven aan je voorstellen die iets doen op het gebied van reizen in/naar Amerika en Canada. Vandaag trappen we af met TUI Nederland.

TUI Reizen

De TUI Group is opgericht in 1968 opgericht in Duitsland en sinds 1995, na de overname van Holland International en een meerderheidsaandeel in Arke, bekend onder de naam TUI Nederland. Inmiddels heeft TUI ruim 60.000 werknemers in 130 landen. TUI heeft meer dan 150 vliegtuigen, 380 hotels en 16 cruiseschepen.

TUI Fly

TUI Fly is de luchtvaart maatschappij van TUI en opgericht in 2005. Met TUI Fly kan je naar het Caribisch gebied, Dubai, enkele bestemmingen rond de Middellandse Zee en naar Amerika. TUI Fly vliegt naar Miami en Orlando en in sommige gevallen is dit een directe vlucht. In het andere geval maak je een tussenstop op Miami of Orlando, afhankelijk van je bestemming. TUI Fly vliegt met de Boeing 737-800, Boeing 767-300 en de Boeing 787 Dreamliner. De losse vliegtickets naar Miami en Orlando zijn ideaal om te boeken als je zelf een rondreis door Florida wil samenstellen.

TUI Amerika

Naast losse vliegtickets kan je ook compleet verzorgde reizen of fly & drive reizen boeken bij TUI. De reizen worden voor zowel aan de westkust van Amerika als aan de oostkust aangeboden. Het is tevens mogelijk om, naast individuele rondreizen, groepsrondreizen te boeken. De groepsrondreizen met Nederlandse reisleiding worden ook door heel Amerika aangeboden. Klik hier voor TUI rondreizen in Amerika.

TUI Canada

TUI verzorgt naar zowel Oost-Canada als West-Canada rondreizen. Dit zijn compleet verzorgde reizen en fly & drive vakanties. Er worden ook compleet verzorgde groepsrondreizen naar Canada georganiseerd. Eenmaal in Canada aangekomen zul je de reis door Canada per bus maken. Klik hier voor TUI rondreizen in Canada.

TUI Contact

De klantenservice van TUI Nederland is 7 dagen per week geopend en telefonisch bereikbaar of via email.

Telefoonnummer: 088-0885885 (ma t/m za 8:00 – 23:00 uur & zo 9:00 – 23:00 uur)
Email: Klik hier
Vestigingsadres: TUI Nederland N.V.; Volmerlaan 3; 2288 GC Rijswijk
Postadres: Postbus 157; 2280 AD Rijswijk

TUI Reviews

Ben jij met TUI op reis geweest? Graag ontvangen we jouw reactie.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*