Geld besparen op attracties met The Sightseeing Pass

The Sightseeing Pass

Laatste update:

Je kent het probleem vast wel. Je gaat op rondreis door Amerika of op een stedentrip naar New York, Las Vegas of San Francisco en laten we eerlijk zijn, dit kost een hoop geld. Eenmaal in Amerika ben je er niet voor niks, je wilt dingen zien en doen! Daar hebben ze bij The Sightseeing Pass een mooie oplossing voor bedacht in de vorm van een voordeelpas.

Een fietstocht, Segway, museum, tourtje, Hop-on, Hop-off Bus, stukje varen of een helikoptervlucht, je kan het zo gek niet verzinnen. Het enige nadeel is dat deze uitjes en attracties vaak veel geld kosten. Niet per stuk, maar alles bij elkaar opgeteld kan het flink in de papieren lopen.

Ben je al helemaal op de hoogte van deze Sightseeing Pass? Klik dan in de onderstaande tabel op de stad van je keuze. Ga je een rondreis maken door Florida, West-Amerika of ergens anders? Bekijk dan The Sightseeing Pass USA.

New York Las Vegas Miami
San Francisco Los Angeles Orlando
Washington Philadelphia New Orleans
Nashville Fort Lauderdale Key West

The Sightseeing Pass

Fietsen van Santa Monica naar Venice BeachThe Sightseeing Pass is een voordeelpas waarbij je vooraf enkele attracties koopt. Uit een flinke lijst kies je daarna zelf ter plaatse wat je wil doen. Per stad hebben ze enkele variaties waar je rekening mee moet houden. Ze hebben een Day Pass, Flex Pass en een Flex Premium Pass. Welke passen je kan kiezen is afhankelijk van de stad waar je bent. Zo kan je in New York kiezen tussen een Day Pass en een Flex Pass maar in Las Vegas heb je de keuze uit een Flex Pass en een Flex Pass Premium. Er is geen vaste prijs per pas, dit is afhankelijk van de plaats waar je de pas wilt gebruiken.

Day Pass

New York - ManhattanWanneer je de dagpas kiest dan koop je deze pas voor een aantal dagen (1 t/m 10) en binnen deze dagen kan je de attracties van de lijst kiezen en beleven. Heb je eenmaal de pas aangekocht dan blijft deze twee jaar geldig. Zodra je de pas bij de eerste attracties gebruikt is hij geactiveerd en gaat het aantal aangekochte dagen in. De Day Pass is ideaal voor een bezoek aan New York!

Heb je bijvoorbeeld een 4-day pass gekocht voor New York? Als je deze op dinsdagochtend voor het eerst gebruik dan eindigt de pass vrijdagnacht.

Flex Pass

De Flex Pass is een pas die anders werkt. Met deze pas koop je het aantal attracties dat je wil doen. Je kan vooraf in een lijst bekijken wat je zou willen doen en koop dan een pas voor het aantal attracties (2 t/m 12). Ook deze pas is 2 jaar geldig voordat je hem moet activeren. Heb je de pas eenmaal gebruik bij de eerste attractie dan heb je nog 60 dagen om het aantal gekochte attracties te beleven. Ideaal als je slechts 2 a 3 attracties wilt bezoeken. Hoe meer attracties je aankoopt hoe groter het voordeel t.o.v. de prijs die je aan de deur betaalt. Let erop dat je elke attracties één keer mag bezoeken met de pas.

Flex Premium Pass

In sommige steden heb je ook de mogelijkheid om een Flex Premium Pass te kopen. Het idee is hetzelfde, je koopt een aantal attracties. De prijs ligt alleen hoger dan de Flex Pass omdat je attracties duurder zijn. In Las Vegas heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om met de Flex Premium Pass een helikoptervlucht over de stad te maken of een tour naar de Grand Canyon of de Hoover Dam. Let erop dat je elke attracties één keer mag bezoeken met de pas.

Geld terug

Wanneer je de pas gaat aanschaffen heb je de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten. Deze verzekering kost je 4% van het totaal bedrag en geeft je de mogelijk om je geld terug te krijgen als je de pas niet gebruikt. Zonder deze verzekering is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

De App

The Sightseeing PassOm je goed te helpen is er een speciale app: The Sightseeing Pass App. Een hele mond vol maar ideaal om te gebruiken. Zo is er voor elke stad een Guidebook opgenomen en informatie over alle attracties zoals openingstijden, details, kaarten en attracties in de buurt. Je kan in de app ook vinden of je met de pas recht hebt op “skip the line” en de rij mag overslaan.

De app geeft ook de mogelijkheid om vooruit te plannen en om nieuwe passen aan te schaffen. De app is beschikbaar voor iPhone en Android toestellen.

The Sightseeing Pass USA

Wanneer je een rondreis door Amerika gaat maken is er een speciale USA-pass beschikbaar en een flinke lijst van ruim 300 waaruit je attracties, tours en andere uitjes kan kiezen. Het werkt enorm eenvoudig! Je koopt een Flex Pass van 5, 7, 10, 15, 20, 25 of 30 attracties welke je binnen 60 dagen na de eerste attractie kan bezoeken. Elke attractie mag je na activatie één keer bezoeken.

Wat kost de USA-pas?

In de onderstaande tabel staan de huidige prijzen voor de USA-pass. Hoewel de pas al korting geeft op attracties krijg je bij aanschaf ook een staffelkorting. Hoe meer attracties je koopt, des te voordeliger ze per stuk worden! Kinderpassen zijn voor kinderen in de leeftijd 3-12.

The Sightseeing Pass USA Volwassenen Kinderen
5 attracties: $180,00 $165,00
7 attracties:: $230,00 $214,00
10 attracties:: $249,60 $175,50
15 attracties:: $329,60 $239,20
20 attracties:: $384,00 $283,40
25 attracties: $449,60 $335,40
30 attracties:: $499,20 $375,70

Steden

De USA-pas is vooral aantrekkelijk als je een rondreis maakt. Ga je op een stedentrip naar New York, Miami, Las Vegas of een andere stad dan kan je beter een pas voor de stad zelf aanschaffen. Klik in de onderstaande tabel op de stad van je keuzen.

New York Las Vegas Miami
San Francisco Los Angeles Orlando
Washington Philadelphia New Orleans
Nashville Fort Lauderdale Key West

Kortingscode

Soms zijn er officiële kortingscodes beschikbaar om The Sightseeing Pass nog voordeliger aan te schaffen. Wanneer deze beschikbaar zijn zullen we de code hieronder delen. Je kan de kortingscode onderaan de pagina met prijzen invullen.

Sightseeing Pass kortingscode
Pas: Sightseeing Pass USA
Geldig t/m: Eind 2020
kortingscode: USAXYZ

Reviews

Heb jij The Sightseeing Pass al eens gekocht en gebruikt? Graag ontvangen we je reactie.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*