The Sightseeing Pass USA met hoge korting!

Rondreizen Noord-Amerika Forum Rondreizen Noord-Amerika Media Rondreizen Noord-Amerika Links
The Sightseeing Pass

Wil jij veel leuke tours, uitjes en musea bezoeken tijdens je rondreis door Amerika en dan nog eens extra voordelig! Koop dan nu de Sightseeing Pass USA nu met extra veel voordeel! De passen zijn 24 maanden geldig en wanneer je dat wil kan je de aankoop voordelig verzekeren.

Sightseeing Pass Korting

Golden Gate BridgeVanaf vandaag kan je de Sightseeing Pass USA met extra veel korting aanschaffen. Volwassen krijgen 30% korting en kinderen zelfs 45%! De pas geeft je toegang tot honderden attracties, tours en andere uitjes. Wil je meer weten over de Sightseeing Pass? Lees hier meer informatie over de pas.

Volwassenen betalen met de code $126 per persoon in plaats van $180. Kinderen betalen $90,75 in plaats van $165!

Klik hier, vul de code in en koop direct je Sightseeing passen met hoge korting.

Rondreis Amerika

De pas is ideaal tijdens een rondreis door Amerika. Ga je op reis naar de oostkust, westkust, het zuiden of door Florida? De pas heeft voor elke regio vele leuke uitjes. Bekijk de enorme lijst met attracties of er iets tussen zit voor je volgende rondreis!

24 maanden geldig

Op dit moment is het misschien niet de beste tijd voor een aankoop maar de passen blijven 24 maanden geldig voor activatie! Dus ben je van plan om de komende twee jaar een rondreis door Amerika te maken in 2021 of 2022? Dan kan dit nog steeds een aantrekkelijk aanbod zijn!

Verzekering

Ben je een beetje huiverig om vandaag de dag tours en uitjes te kopen voor een rondreis in de toekomst? Gebruik dan de korting om een extra verzekering aan te schaffen. De verzekering kost je 4% van het totaalbedrag en geeft je de gelegenheid om je geld terug te krijgen als je de passen alsnog niet gaat gebruiken.

Kortingscode

Bekijk de onderstaande tabel met informatie over de The Sightseeing Pass USA. Voer de code onderaan de pagina met prijzen in.

Sightseeing Pass kortingscode
Pas: Sightseeing Pass USA
Volwassenen: 30% korting
Kinderen:  45% korting
Geldig t/m: Eind 2020
kortingscode: USAXYZ

Klik en koop hier de Sightseeing Pass USA.

Hollywood Sign Los Angeles

Reviews

Heb jij The Sightseeing Pass al eens gekocht en gebruikt? Graag ontvangen we je reactie.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*