TUI komt met Covid Care Service

Rondreizen Noord-Amerika Forum Rondreizen Noord-Amerika Media Rondreizen Noord-Amerika Links
TUI Covid Care Service

Veel reisorganisaties struikelen over elkaar heen om in deze moeilijke tijden, met nieuwe slimme uitbreidingen, mensen te overtuigen om op reis te gaan. TUI komt als één van de eerste met een “Covid Care Service” en die service ziet er op papier zeer goed uit!

TUI heeft meerdere pakketreizen naar Amerika en Canada.

24/7 medische assistentie

Allereerst kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week rekenen op telefonische medische assistentie bij Covid-symptomen. Hiervoor kan je het noodnummer +34934963882 bellen. De noodcentrale zal je dan begeleiden met de nodige stappen.

Gratis COVID-test

Tijdens je verblijf dekt deze service de kosten van een COVID-test ter plaatsen. Is de test positief dekt de Covid Care Service ook medische hulp en een eventuele medische noodzakelijke repatriëring.

Quarantaine op locatie

Moet je tijdens je vakantie in Quarantaine? Dan zorgt TUI ervoor dat je langer op je vakantieadres kan blijven met het gehele reisgezelschap en ze zorgen tevens voor een nieuwe vlucht, zonder extra kosten!

TUI is hiermee één van de eerste reisorganisaties die met flinke maatregelen de reiziger wil binden en een stukje angst wil wegnemen om te reizen. De COVID Care Service kost niks extra en is toegevoegd aan alle pakketreizen van TUI.

De COVID Care Service is al geldig voor iedereen die voor 31 december 2020 vertrekt met een terugreis uiterlijk voor 31 maart 2021.

Lees hier de Algemene Voorwaarden van de COVID Care Service van TUI.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*