Bellagio Las Vegas Tegenwoordig is het echt eenvoudig om een accommodatie reserveren voor je rondreis. Hotels, appartementen, kampeerplaatsen of vakantiehuizen zijn eenvoudig met een enkele druk op de knop via internet te reserveren.

Hotels

Wanneer je een rondreis gaat plannen dan heb je naast een vliegticket en een goede huurauto ook een plek om te slapen nodig. Je kan hotelovernachtingen erg makkelijk online reserveren en eventueel weer annuleren wanneer je plan veranderd is. Klik op de onderstaande websites en vergelijk de tarieven van het hotel waar je wilt overnachten.

Tips

  • Boek je eerste hotel ruim van te voren. Zo weet je zeker dat je na aankomst op de luchthaven een adres hebt om te overnachten. Wanneer je naar Amerika gaat kan je dit adres tevens gebruiken voor je ESTA.
  • Wanneer je ver van te voren boekt is het misschien handig dat je het hotel nog kan annuleren. Bekijk goed of je hiervoor bent verzekerd via je creditcard maatschappij of neem een hoger tarief. Deze keuze is geheel afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden.
  • In Amerika en Canada kan je eenvoudig op locatie A een hotelovernachting op locatie B reserveren. Op sommige plaatsen zijn enorm veel hotelkamers. Wanneer je in het het hoogseizoen op een bepaalde plaats wilt overnachten dan kan je deze overnachtingen beter ver van te voren boeken. Zeker overnachtingen in of nabij de Nationale Parken is het soms maanden van te voren vol.

Tenaya Lodge Yosemite