Queen size bed maat

Guido

Moderator
Als je net zo lang als ik bent (2 meter) dan is de keuze van een bed tijdens je rondreis misschien net even belangrijker dan voor wat kleinere mensen. Voor gezinnen met kinderen kunnen de afmetingen van een bed ook doorslaggevend zijn voor de keuze van een hotelkamer.​

Queensize Bed maat​

Veel hotel bieden kamers met twee Queensize bedden. Voor je gaat boeken wil je misschien weten: hoe groot is een Queensize bed in de Verenigde Staten? Een Queensize bed in de VS is doorgaans 152 cm x 203 cm (breedte x lengte).​

Verschil Queensize en Kingsize bed​

Naast Queensize bedden kan je er ook voor kiezen om een hotelkamer met één of twee Kingsize bedden te reserveren. Wat is het verschil tussen een Queensize en een Kingsize bed? Je kan als lang iemand al snel de indruk hebben dat je een Kingsize bed nodig hebt maar dit is een misvatting. Het verschil tussen deze twee bedden zit hem vooral in de breedte van het bed. Een Kingsize bed is in de VS doorgaans 193 cm x 203 cm en dus is een Kingsize bed 41 cm breder dan een Queensize bed. Een Kingsize bed is dus niet langer dan een Queensize bed.
Afmetingen (b x l)​
Queensize bed
152 cm x 203 cm​
Kingsize bed
193 cm x 203 cm​

Voor stellen die van wat ruimte houden kan een Queensize bed wat aan de krappe kant zijn en is het misschien fijner om een kamer met een Kingsize bed te kiezen. Voor gezinnen met kinderen zijn deze Queensize bedden echter prima!

Queensize bed in Amerika


Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.
 
Terug
Bovenaan