Tip Controleer eens je Spambox

Redactie

Administrator
Forumleiding
Gelukkig wordt het steeds moeilijk om spammail te versturen. Mailservers worden steeds slimmer al vinden de echte professionals steeds wel weer een nieuw gaatje in de spamfilters.

Helaas hebben fora zoals deze daar een beetje last van. Achter dit forum zit een hoop techniek waaronder het volgen van onderwerpen en berichten. Het systeem stuurt je ook een update als je een tijdje niet op het forum bent geweest. Ideaal om op de hoogte te blijven tijdens je afwezigheid.

Gratis maildiensten als Google, Hotmail en Yahoo hebben de mailbox vaak erg streng afgesteld waardoor "belangrijke" emails van Rondreizen Noord-Amerika (RNA) in je spambox terecht komt. Onze tip is dan ook om regelmatig in je spambox te controleren of er email van RNA in zit. Het helpt daarbij goed om het systeem te melden dat deze email geen SPAM is.

Wil je geen email meer ontvangen? Geen probleem, via de forumsoftware kan je de "abonnementen" stoppen en via de profielinstellingen ook alle updates en meldingen. Erg handig is de link in de betreffende emails die je van het systeem hebt ontvangen. Deze link brengt je naar de juiste pagina.

Klik hier voor alle instellingen mbt meldingen.​
 
Terug
Bovenaan