Rondreizen door Amerika staat bij veel mensen hoog op de bucketlist. Genieten van een rondreis met auto of camper door wereldberoemde steden als San Francisco, New York en Las Vegas. Uitgestrekte en prachtige natuurparken als Yosemite, Yellowstone of de Grand Canyon, wie wil dat nu niet.

Amerika Westkust

De Amerikaanse westkust een populair gebied voor rondreizen. Jaarlijks trekken vooral de staten Californië, Utah, Nevada en Arizona vele miljoenen toeristen. In deze staten bevinden zich een aantal beroemde steden en prachtige Nationale Parken. In het Noordwesten van Amerika, inclusief Alaska zijn natuurlijk ook prachtige reizen te maken. Bezoek onze speciale pagina’s over rondreizen door het westen van Amerika.

Yosemite Amerika
Half Dome in Yosemite tijdens zonsondergang.

Amerika Oostkust

De Amerikaanse Oostkunst is minstens zo populair voor een prachtige rondreis. Ohio, Pennsylvania, Maine, Virginia en natuurlijk New York zijn zeer geschikt voor een mooie rondreis. Uiteraard mag je gedurende deze reis steden als New York, Bosten en Washington niet vergeten. Zuidelijker, maar ook in het oosten van Amerika ligt de “Sunshine State” Florida. Deze staat is op zichzelf al geschikt voor een rondreis. Bezoek tijdens je rondreis minstens de wereldstad Miami, de Everglades en rij over de Key’s naar Keywest. Bezoek onze speciale pagina’s over rondreizen door het oosten van Amerika en Florida.

Zelf samenstellen

Met behulp van internet is het tegenwoordig heel eenvoudig om uw rondreis zelf samen te stellen. Je koopt eenvoudig goedkope vliegtickets, boekt de beste hotels en bezienswaardigheden vooraf en ook een huurauto is zo geregeld. Wij zullen je helpen met het samenstellen van je rondreis door complete reisplanningen te delen met routes, hotels en bezienswaardigheden. Kom regelmatig terug, bezoek onze speciale pagina en regel je rondreis door Amerika en Canada helemaal zelf.

Pakketreizen

Wanneer je toch liever niet al teveel werk hebben aan een rondreis dan kan je natuurlijk een compleet verzorgde rondreis met een camper of auto boeken. Bezoek onze speciale pagina met betrouwbare online reisbureau’s die complete rondreizen naar Amerika organiseren.

Ervaringen

Graag delen wij onze ervaringen maar we horen ook graag jullie ervaringen. Je kan je ervaringen delen via een reactie maar ook in onze betreffende Facebook groepen. Klik hier voor “Rondreis Amerika” en voor “Rondreis Canada“. Laat ons ook weten of u in de toekomst een forum zou willen zien op onze website om binnen de eigen community ervaringen, foto’s en tips te delen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.