Huurauto Amerika Canada Als je een rondreis door Amerika of Canada gaat maken doe je dit meestal per auto of camper. Er zijn enkele grote autoverhuurbedrijven waar je direct kan huren en je auto in bijna heel Noord-Amerika kan ophalen. Er zijn ook enkele vergelijkingssites die een breed aanbod hebben van meerdere verhuurbedrijven. Dit kan handig zijn om te bekijken of er speciale acties zijn of misschien maakt het je helemaal niet uit waar je de auto huurt en wil je gewoond de goedkoopste.

Afhankelijk van de locatie waar je de auto gaat ophalen kan het lonen om de prijzen even in de gaten te houden of wachten op een acties. Soms krijg je een gratis tank, navigatieset of mag je een gratis extra bestuurder toevoegen tijdens de huurperiode.

Huurauto’s vergelijken

Autoverhuur

Misschien maakt het je niet uit bij welke verhuurmaatschappij je een auto huurt maar mogelijk heb je een vast bedrijf waar je graag komt. Klik op de onderstaande links en bekijk het aanbod.

Autoverzekeringen

Binnenkort zullen wij deze sectie inrichten met informatie over autoverzekeringen in Amerika en Canada.

FAQ

Wanneer je een auto gaat huren in Amerika of Canada heb je mogelijk enkele vragen. Wij proberen deze later graag voor u te beantwoorden via onze website.

  • Waar moet ik op letten bij een huurauto
  • Waar moet ik mijn auto ophalen
  • Welke autoverzekering moet ik hebben in Amerika
  • Welke verzekering heb ik nodig in Canada

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.