• Welkom! Registreer je nu GRATIS op het gloednieuwe forum van Rondreizen Noord-Amerika. De eerste 250 geregistreerde leden maken kans op een prachtige Capitool Reisgids!

  • Let op: geregistreerde leden kunnen het forum gebruiken zonder reclamebanners!

FB Fotowedstrijd West-Amerika: The Best of the WestGuido

Moderator
Twee relatief grote en actieve Faceboekgroepen houden op dit moment een fotowedstrijd. De winnaars komen met hun foto in de kalender en ontvangen hem thuis!

Wat moet je doen:
  • Foto's inleveren via de onderstaande nieuwsgroepen en beheerders
  • Wordt lid van Facebookgroep: Mijn Amerika
  • Wordt lid van Facebookgroep: Rondreis West-Amerika
  • En lees de onderstaande spelregels.
'Spelregels' fotowedstrijd kalender West Amerika 2021, ‘Best of the West’:

· Je mag maximaal 3 foto’s per persoon inzenden dmv een reactie op dit bericht
· Alleen zelfgemaakte foto’s, géén foto’s van anderen!
· Onder ‘The Best of the West’ vallen het midden en westen van de Verenigde Staten: Alaska, Washington, Oregon, California, Idaho, Montana, Wyoming, Nevada, Utah, Arizona, Colorado, New Mexico, North Dakota, South Dakota, Nebraska, Kansas, Oklahoma en Texas.
· Alleen foto’s op liggend formaat (landscape)
· Foto’s die gebruikt worden op de kalender moeten van goede kwaliteit zijn, minimale resolutie 2000 x 1500 pixels / 2Mb, liefst nog hoger. Foto’s van te lage kwaliteit worden niet geplaatst.
· Inzenden mogelijk t/m zondag 25 oktober 2020. De beheerders van ‘Mijn Amerika’ en ‘Rondreis West-Amerika’ maken daarna een voorselectie. Stemmen op de genomineerde foto’s kan in week 44, t/m zaterdag 31 oktober 2020.

NB: Bij deelname aan de fotowedstrijd geef je toestemming voor het plaatsen van je foto(s) op de 2021 kalender ‘West Amerika’. Deze kalender zal in een beperkte oplage gemaakt en verkocht worden. Als dank en vergoeding voor het gebruik van de foto(s) krijgen de winnaars van de fotowedstrijd een gratis exemplaar van de kalender en een naamsvermelding bij hun foto.

PS: de foto's moeten ingeleverd worden via de nieuwsgroepen en beheerders!


 
Laatst bewerkt:

Guido

Moderator
De uiterste inleverdatum is verstreken en er zijn 50 foto's geselecteerd door de jury.

Er zijn twee foto's van mij onder de genomineerde foto's dus ik kan wel wat stemmen gebruiken! Bezoek de facebookgroep "Mijn Amerika" en stem met een duimpje of een hartje op de onderstaande foto's 🙏
Dankjewel alvast!
 


Bovenaan