Nu met KLM rechtstreekse vlucht naar Austin Texas

KLM Boeing 747 onderweg naar Los Angeles

Laatste update:

KLM heeft een nieuwe rechtstreekse vlucht naar Amerika bekend gemaakt. Na Bosten en Las Vegas voegt KLM vanaf 4 mei 2020 directe vluchten naar Austin, Texas aan het assortiment toe.

KLM naar Austin

Vanaf 4 mei 2020 vliegt KLM drie keer per week, met een Airbus A330-300, rechtstreeks naar Austin in Texas. De vluchten zullen worden uitgevoerd tussen Amsterdam Schiphol en Austin-Bergstrom International Airport. Op maandag, donderdag en zaterdag zal vlucht KL0667 om 12:40 vertrekken vanuit Amsterdam en om 16:10 uur lokale tijd aankomen in Austin. Vanuit Austin zal vlucht KL0668 om 18:00 uur lokale tijd vertrekken en een dag later om 10:25 uur landen in Amsterdam. Vliegtickets naar Austin kan je reserveren via de website van KLM. Je kan de vliegtickets ook reserveren bij de onderstaande sites:

Austin

Austin is inmiddels de twaalfde bestemming in Amerika die rechtsreeks met KLM te bereiken is vanuit Amsterdam. Hiermee stijgt het bestemmingsaanbod van KLM in Noord-Amerika snel. Eerder dit jaar werden al directe vluchten naar Las Vegas en Boston toegevoegd aan het assortiment. Austin is de hoofdstad van Texas en staat vooral bekend als ‘Live music Capital of the World’ en vanwege het grote aantal techbedrijven, vooral gezien als het centrum van de moderne technologie. Austin is ook een studentenstad. Er zijn meerdere universiteiten waaronder de hoofdcampus van de Universiteit van Texas. Austin heeft veel muziektentjes, een artistieke cultuur en jaarlijks een Formule 1 race. Wil je  in Austin uitjes of bezienswaardigheden reserveren? Bezoek de onderstaande site en reserveer eenvoudig vooraf je tours.

Hotels Austin

Misschien bezoek je Austin voor zaken, de Formule 1 of is het de start van een mooie rondreis? In alle gevallen wil je na aankomst een goede nachtrust. Bezoek de onderstaande websites, vergelijk en bekijk het aanbod hotels en appartementen:

Reviews

Wij zijn erg benieuwd naar jullie reviews mbt KLM en deze vlucht naar Austin, Texas. Graag jullie reactie met beoordeling.

5 stars
0

4 stars
0

3 stars
0

2 stars
0

1 star
0

 

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*