KLM Werelddeal Weken naar Noord-Amerika

KLM Boeing 747 onderweg naar Los Angeles

Elk jaar houdt KLM de Werelddeal Weken. Tijdens deze Werelddeal Weken koop je extra voordelig tickets naar Amerika en Canada. Vanwege de Coronacrisis was er in september 2020 geen actie waardoor we nu uitkijken naar de volgende actieweken in 2021.

KLM Werelddeal Weken

Twee keer per jaar houdt KLM de Werelddeal Weken waarbij ruim 100 bestemmingen met extra korting worden verkocht. De laatste Werelddeal Weken van KLM waren in de laatste 3 weken van januari 2020. Normaal gesproken worden er ook in september Werelddeal Weken gehouden maar vanwege de Coronacrisis heeft KLM deze in september 2020 overgeslagen. Het is nu afwachten of er KLM Werelddeal Weken in 2021 zullen zijn. De Werelddeal Weken van januari 2021 zijn namelijk ook overgeslagen. Waarschijnlijk moeten we ons nu focussen op tweede week van september 2021 en hopen dat we weer kunnen reizen met de KLM Werelddeal Weken.

Bestemmingen Amerika

Losse tickets zijn ideaal om een rondreis of stedentrip zelf samen te stellen. Je kan tijdens deze Werelddeal Weken vliegtickets reserveren naar de onderstaande bestemmingen in de Verenigde Staten.

  • Nog niet bekend

Bestemmingen Canada

Je kan tijdens deze Werelddeal Weken vliegtickets reserveren naar de onderstaande bestemmingen in Canada.

  • Nog niet bekend

KLM Werelddeal Weken 2022

Twee keer per jaar houdt KLM de Werelddeal Weken in januari en september. Wanneer de exacte data in 2022 zijn kunnen we nog niet zeggen maar schrijf jezelf in voor onze berichtendienst. Dan ontvang u direct een email als we meer informatie hebben.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*