Hotels.com kortingscode Q3 juli, augustus en september 2020

Luxor hotel Las Vegas

Laatste update:

Op Rondreizen Noord-Amerika proberen we je regelmatig te stimuleren om je eigen rondreis samen te stellen. De losse onderdelen van je reis kunnen samen goedkoper uitpakken dan een pakketreis. Zeker wanneer je bij het boeken een kortingscode kan gebruiken. Hotels.com deelt regelmatig digitale coupons uit waarmee je een bepaalt percentage korting krijgt. Bekijk dus voordat je gaat reserveren (bij Hotels.com) altijd of er een kortingscode beschikbaar is.

Hotels.com kortingscode

Zoek jij een kortingscode voor Hotels.com? Bekijk de onderstaande tabel:

Hotels.com
Bookingssite Hotels.com
Kortingscode: AFFHCOM3Q20
Korting: 8%
Boeken vanaf: 18 juni 2020
Boeken tot: 5 oktober 2020
Reizen vanaf: 18 juni 2020
Reizen tot: 31 maart 2021

Coupons

Deze digitale kortingscoupons van Hotels.com zijn ideaal om te gebruiken bij reserveringen voor je rondreis. Een goed uitgangspunt is ons stappenplan. Met behulp van dit stappenplan proberen we je helpen bij het plannen van je rondreis. Bekijk ook de voorbeeldroutes door Florida of West-Amerika en zoek daar naar de onderstaande tabellen.

Hotels reserveren
Afb: Klik en vergelijk hotels

De voorbeeldroutes leiden je langs diverse plaatsen waar je zou kunnen overnachten. Het staat je natuurlijk vrij om andere plaatsen te kiezen. De routes zijn ter inspiratie maar je mag ze natuurlijk ook kopiëren. Tussen de stops vind je de tabellen met icoontjes van bookingssites. Klik in dit geval op het icoontje van Hotels.com en gebruik de kortingscode als je gaat reserveren.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.