Laatste update:

Wil je op rondreis door Florida dan kan je onze voorbeeld routes perfect gebruiken. Je kan de routes als inspiratie gebruiken of gewoon eenvoudig kopiëren zodat je niet al teveel werk hebt bij het zelf samenstellen van je rondreis door Florida. We hebben 3 routes gemaakt voor een heerlijke rondreis door Florida van 10, 14 of 21 dagen. De reizen komen o.a. langs de Disney Parken in Orlando, Kennedy Space Center, Miami, Key West, de Everglades, Naples, Fort Meyers en Tampa. De route van 21 dagen zal tevens langs Daytona en Crystal River gaan.

Vanuit Amsterdam wordt regelmatig gevlogen naar Orlando, Miami of Tampa. Je kan vliegtickets kopen naar elk van deze steden en van daaruit de routes starten. Bezoek onze pagina met handige links voor vliegtickets, hotels en huurauto’s. Bij al deze organisaties kan je eenvoudig en betrouwbaar alle onderdelen van je rondreis reserveren.

Klik voor details op de onderstaande rondreizen. Het aantal dagen is een voorbeeld en omdat de intentie is om de rondreis zelf samen te stellen blijf je natuurlijk flexibel. Je kan eenvoudig een paar dagen langer aan het strand blijven of in de Disney Parken van Orlando. De keuze is uiteraard helemaal aan jou!

Rondreis Florida Route Highlights
Rondreis 10 dagen Rondreis Florida 10 dagen route
Rondreis 14 dagen Rondreis Florida 14 dagen route
Rondreis 21 dagen Rondreis Florida 21 dagen route

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*