Inreisverbod voor Europese landen naar Canada vanwege Corona (UPDATE 19-7-21)

Reisadvies Canada

UPDATE 19-07-21: Canada laat per 7 september volledig gevaccineerde toeristen toe. Hiervoor dien je een bewijs van vaccinatie te uploaden in een speciale app ArriveCAN. Je moet tevens je vaccinatiebewijs kunnen tonen.

UPDATE 8-7-21: Nederland past het reisadvies aan voor Canada. Per 8 juli 2021 is de kleurcode voor Canada geel. Let op: het inreisverbod vanuit Canada is pas per 7 september 2021 opgeheven!. Discussieer mee op ons Canada Forum.

Na Amerika en vele andere landen heeft ook Canada een inreisverbod ingesteld vanwege het Coronavirus. Maandag 16 maart 2020 is reisadvies aangepast naar oranje op de website van Nederlandwereldwijd.

Canada

De Canadese premier Trudeau heeft bekend gemaakt dat de grenzen gesloten worden voor alle buitenlanders met uitzondering van Amerikaanse burgers. Bekijk voor het laatste nieuws het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het nieuws kan erg snel veranderen, lees daarom ook altijd de laatste reisbeperkingen voor Canada op de website van de International Air Transportation Association.

Amerika

President Trump heeft een inreisverbod naar Amerika ingesteld voor alle Europeanen. Dit inreisverbod is sinds zaterdag, 14 maart 2020 van kracht.

Links

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*