Reisinformatie: Lombard Street San Francisco (pdf)

Lombard Street

Laatste update:

Na ruim een week sinds de publicatie van de vorige informatiebladen is het deze week de beurt aan Lombard Street. Dit bochtige straatje in San Francisco is wereldberoemd. Dagelijks bezoeken vele toeristen dit iconische stukje weg. Met de auto of wandelend het is beide een geweldige ervaring en daarom verdiend Lombard Street een eigen informatieblad in onze serie.

Deze reisinformatie is één A4-tje in pdf welk gratis te downloaden zodat je ze kan opslaan, meenemen of printen. Ideaal ter voorbereiding of ter plaatse als je geen verbinding hebt. Verzamel ze allemaal!

Reisinformatie

Inmiddels hebben we 10 informatiebladen op onze pagina met downloads. Zoals je zult begrijpen zijn er honderden, misschien wel duizenden, A4-tjes te maken met reisinformatie over Noord-Amerika. Omdat we vele uren aan desktopresearch doen en alles voorzien met eigen foto’s zal het aantal langzaam moeten groeien. Kom dus regelmatig terug!

Lombard Street

Vraag jij je af: “Wat te doen in San Francisco“?  Downloaden: Reisinformatie Lombard Street in San Francisco.

Lombard Street

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*