Welkom op onze pagina met download. Hier kan je gratis door ons beschikbare bestanden downloaden. Kom regelmatig terug voor de laatste versies. Door het downloaden van de bestanden ga je akkoord met onze regels omtrent copyright en de onderstaande disclaimer.

Routes

Reisschema Zuidwest-Amerika 3 weken Zou het niet ideaal zijn als je een beetje hulp krijgt bij het plannen van je rondreis? Hiervoor hebben wij in ieder geval enkele handige bestanden gemaakt die je kan gebruiken ter inspiratie. De bestanden, die je kan downloaden, staan vol met handige links naar meer informatie op de website. Uiteraard staat het je ook vrij om de routes gewoon te “kopiëren” en via de links direct de reserveringen te maken. Hulp nodig of wil je een persoonlijk roadbook ontvangen met jouw data of misschien een andere route of stops? Geen probleem, neem contact op via ons contactformulier of Whatsapp (+31630296342).

Rondreizen Amerika

Rondreizen Canada

  • volgt

Reisinformatie

Valley of Fire Er is niets leuker dan je rondreis door Amerika en Canada voorbereiden. Vele uren voorpret maken je vakantie nog leuker! Wij hebben voor jullie A4 informatiebladen in pdf gemaakt. Deze kan je downloaden, bekijken, printen en eventueel meenemen zodat je er ter plaatse offline gebruik van kan maken.

Nieuw

Hieronder de nieuwste informatiebladen sinds de laatste update. Updates zullen we aankondigen via onze Facebookgroepen Rondreis Amerika en Rondreis Canada. Voor aankondigingen van nieuwe informatiebladen kan ook lid worden van onze berichtendienst.

Valley Drive Pier 39
Valley Drive Pier 39
29-01-2021 01-11-2020

Reisinformatie Amerika

Reisinformatie Canada

  • Volgt

Kaarten

Een rondreis plannen is een heel karwei. Maar als je weet waar alle bezienswaardigheden en hoogtepunten te vinden zijn dan schiet het wel al erg op. Wij hebben enkele handige kaarten gemaak welke je kan downloaden en bekijken. Bewaar ze goed bij je planning net als de bovenstaande reisinformatie en routes.

Wil je de kaarten op je eigen website gebruiken? Zorg dan dat je de afbeelding, in de beste resolutie van onze website laat presenteren. Hierdoor heb je altijd de laatste versie te pakken. Let op: vergeet niet een mooie link naar onze website te plaatsen! Dit is een vereiste voor het plaatsen van de kaarten.

Kaarten Amerika

Kaarten Canada

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.