Rondreizen Noord-Amerika Forum: enthousiaste leden gezocht!

Rondreizen Noord-Amerika Forum Rondreizen Noord-Amerika Media Rondreizen Noord-Amerika Links
Rondreizen-Noord-Amerika Forum

Rondreizen-Noord-Amerika ForumVorige maand nog vierde we bij Rondreizen Noord-Amerika onze eerste verjaardag en afgelopen weekend bereikte onze Facebookgroep Rondreis Amerika het magische aantal van 2000 leden. Reden te meer om een eigen forum te gaan lanceren op de website.

Forum

Rondreizen-Noord-Amerika ForumWaarom een forum zul je denken? Daar bestaan er toch al een aantal van? Allereerst willen we graag de eigen lezers en gebruikers van Rondreizen Noord-Amerika een platform bieden om een vraag te kunnen stellen, een platform waar we hulp kunnen bieden. Deels doen we dit natuurlijk al via de Facebookgroepen maar niet iedereen heeft Facebook of wil zich mengen in zo’n groep. Verder willen we graag een eigen community ontwikkelen van mensen die niet uitgepraat raken over reizen door Amerika en Canada. De software die we gebruiken is doorgaans moderner en gebruiksvriendelijker dan wat er gebruikt wordt bij reeds bestaande grotere forums en daarom ook beter geschikt voor telefoons en tablets.

Rondreizen

Het forum is perfect om te gebruiken als je een rondreis wil gaan organiseren. Je kan hier eenvoudig al je vragen stellen over je route, reisschema, bezienswaardigheden en andere praktische onderwerpen. Raak je niet uitgepraat over je laatste rondreis? Help dan andere mensen met jouw ervaringen. Wat is er leuker dan jouw leuke ervaringen te delen met mensen die voor het eerst de reis van hun leven gaan maken. Goeie ervaringen maar ook de minder leuke ervaringen kunnen andere mensen enorm helpen!

Advertenties

Wanneer je het forum bezoekt zal je boven en onder een advertentie tegen komen. Wil je het forum gebruiken zonder deze afleidingen? Registreer dan een gratis account. Log na registratie in want leden kunnen het forum gebruiken zonder reclames.

Ben jij een beginnende of ervaren reiziger in Noord-Amerika? Klik hier om het nieuwe forum te bekijken of registreer direct een account.

Rondreizen-Noord-Amerika Forum

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*