Hoera! Rondreizen Noord-Amerika is vandaag 1 jaar!

Half Dome Yosemite Glacier Point

Vandaag is het precies één jaar geleden dat Rondreizen Noord-Amerika is opgericht! Op 21 juli 2019 werd dit domein geregistreerd en al snel volgende de eerste tekenen van leven. Na een eerste welkomstbericht op 27 juli 2019 volgde op 1 augustus het eerste artikel over Glacier Point. Dit artikel was het begin van onze website en werd versierd met de bovenstaande foto van deze prachtige plek.

Bijzonder jaar

Het eerste jaar was meteen een bijzonder jaar. Vol ambitie vorig jaar gestart om zoveel mogelijk informatie te delen over, in de eerste instantie, rondreizen door Amerika. Dit vooral met de bedoeling om mensen te helpen met de voorbereidingen van hun rondreis. Helaas Ocean Drive Miami South Beachis daar tot op heden waarschijnlijk niet veel van terecht gekomen vanwege de Coronoproblemen en de inreisverboden van Canada en Amerika. Maar gelukkig is er nog zat te schrijven dus zodra er verbeteringen optreden in de reisadviezen zal de site vast weer snel gevonden worden.

Gedurende het eerste jaar zijn we één keer in Amerika geweest. Tijdens dit bezoek hebben we een korte rondreis door Florida gemaakt voor een paar dagen heerlijke zonnestralen en beeldmateriaal voor de website. Als alles goed gaat zullen we in 2021 minimaal drie keer Amerika gaan bezoeken. In februari 2021 staat een themareis naar Firefall in Yosemite op de agenda. In mei 2021 een rondreis door Californië & Las Vegas. Eind 2021 hopen we een paar dagen New York te bezoeken.

Eigen werk

Ocean Drive Miami South BeachDe ambitie en visie van de website is dat alles wat de bezoekers zien “origineel” moet zijn. Alle teksten en foto’s zijn allemaal eigen ervaringen en zelf gemaakt. Hierdoor weten de bezoekers dat de teksten niet zomaar verhaaltjes zijn en aangevuld met gekochte stockfoto’s. Heb je ook vragen over teksten, informatie of foto’s? Neem gerust contact op via ons contactformulier of WhatsApp (+31627884748). Heb je onze zelf gemaakte kaart met nationale parken van Amerika al gezien?

Statistieken

Het eerste jaar heeft inmiddels 92 nieuwsberichten opgeleverd met een kleine 45.000 woorden. In het afgelopen jaar zijn er tevens 122 statische pagina’s bijkomen met 40.000 woorden aan informatie over nationale parken, steden, overnachtingen, routes en tips. Vanaf de start is RNA vooral erg actief op Facebook en heeft de Facebook Pagina bijna 1500 volgers. De bijbehorende Facebookgroepen worden ook druk bezocht. De Facebookgroep Rondreis Amerika heeft inmiddels 1890 deelnemers. De Facebookgroep Rondreis Canada heeft 602 deelnemers. Het is de bedoeling dat deze aantallen het komende jaar verder stijgen.

Informatiebladen

Forrest Gump PointIn mei zijn we gestart met het maken van informatiebladen. Handige pdf bestanden die je kan downloaden, printen, meenemen en eventueel ter plaatse, offline kan gebruiken. Inmiddels zijn er 17 gemaakt voor de routes in Florida en Zuidwest-Amerika. Je kan ze allemaal vinden op de pagina met downloads.

Reisschema’s

Rondreis Las Vegas 10 dagenHet afgelopen jaar zijn er ook enkele routes uitgewerkt die zich bewezen hebben. Soms een standaard route of een route met een bepaalt thema of verhaal erachter. De reisschema’s met handige links kan je gratis downloaden en gebruiken.

Wil je een persoonlijk reisschema ontvangen? Geen probleem! Bekijk onze beschikbare reisschema’s en deel je ideeën via ons contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk een gepersonaliseerd schema naar je toesturen. Ideaal om je eigen rondreis zelf samen te stellen en reserveren. Soms is een beetje hulp net het zetje wat je nog hebt.

Al met al een druk jaar waarin veel doelen gehaald zijn en leuke dingen gemaakt. Veel mensen (digitaal) ontmoet en leuke ideeën opgedaan. Met drie fraaie reizen op de agenda van 2021 zullen er het komende jaar voldoende ervaringen opgedaan worden om nieuwe berichten en pagina’s te maken.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*