Rondreis Californië 2 weken incl. Las Vegas (14 dagen)

Reisschema Californië & Las Vegas

Nu veel mensen hun rondreizen, vanwege het Coronavirus, hebben moeten annuleren of verzetten naar volgend jaar lijkt de eerst volgende mogelijkheid dit najaar of zelfs pas de meivakantie in 2022. Uiteraard kan je natuurlijk ook eerder een kans wagen maar de ideale reistijd voor West-Amerika is voor de meeste mensen toch wel van april tot en met juni.

Reisschema Californië & Las Vegas 2 weken Wanneer je afhankelijk bent van de schoolvakantie dan is de meivakantie ideaal. De meivakantie duurt voor veel mensen twee weken waardoor je met de weekenden erbij een mooie rondreis van 14 a 15 dagen kan maken. Eerder hebben we een kort reisschema gemaakt voor een rondreis Las Vegas van 10 dagen. Deze zou je dan enkele dagen kunnen verlengen. Een andere optie is om een mooie rondreis door Californië te maken van twee weken.

Rondreis: Californië & Las Vegas
Dagen: 14/15
Afstand: 2665 km
Download: Rondreis Californië & Las Vegas 2 weken

Rondreis Californië 2 weken

We hebben voor jou een mooie route samengesteld die je kan gebruiken ter inspiratie of gewoon kopiëren. Dit voorbeeld laat zien dat je een mooie rondreis kan maken door Californië inclusief een bezoek aan Las Vegas in 14 dagen. Het voorbeeld start op zaterdag 23 april 2022 maar je kan natuurlijk elke andere dag vertrekken en het schema van twee weken aanpassen. Het reisschema start in Los Angeles maar je kan natuurlijk ook in Las Vegas of San Francisco starten.

Alcatraz Californië is een heerlijke staat aan de westkust van Amerika. Steden, cultuur, woestijnen, bergen, meren, stranden en prachtige natuur en wildlife. In twee weken door Californië beleef je alles! Bekijk tussen de downloads ook de gratis informatiebladen over bezienswaardigheden in Californië (CA).

We moeten er wel eerlijk bij zeggen dat een rondreis als deze meer geschikt is voor een tweede bezoek aan de westkust van Amerika. Het schema laat geen langdurige verblijven in de grote steden toe. Los Angeles, San Francisco en Las Vegas worden aangedaan maar slechts met één nacht. Deze route is met name geschikt voor mensen die de grote steden al eerder gezien hebben en terug willen voor andere nieuwe dingen. Wil je misschien toch één à twee nachten extra in Las Vegas of een andere grote stad? Maak dan je reis iets langer of pas de overnachtingen aan.

Route

Deze rondreis brengt je langs de volgende hoogtepunten.

Download: Rondreis Californië & Las Vegas 2 weken

Pakketreizen

Met behulp van de bovenstaande pdf kan je eenvoudig alle onderdelen zelf plannen en reserveren. Ga je liever geheel verzorgd of met een Fly & Drive naar Amerika? Bezoek dan de onderstaande reisorganisaties:

TUI Logo FOX Logo 333Travel Logo
Djoser Logo

Rondreis plannen

Het voorbeeld is ideaal ter inspiratie en geen pakketreis. We gaan er vanuit dat je de reis zelf gaat plannen en de losse onderdelen zoals accomodaties, vliegtickets en een huurauto via de links op de website gaat reserveren. Hiermee ben je ontzetten flexibel. Wil je 13 dagen of 15 dagen? Wil je ergens langer blijven? Een andere vertrekdatum? Uiteraard allemaal geen probleem! Pas gewoon de route aan en reserveer via de links in het document wat je nodig hebt.

 

Wil je hulp?

Bij een rondreis als deze zijn er wat variaties mogelijk. Meer van het ene en minder van het andere? Kortom: wil je de 14-daagse rondreis vanuit Los Angeles anders hebben en een eigen document op naam? Geen probleem! Neem dan contact op via whatsapp (+31627884748) of het contactformulier. We zullen na één of meer vragen, binnen een werkweek, een pdf op naam en naar jouw wensen aanleveren.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*