Cable Car San Francisco behoort tot één van de beroemdste steden ter wereld en mag zeker niet ontbreken tijdens je rondreis door het (zuid)westen van Amerika. De stad heeft zoveel te bieden dat je hier meerdere dagen kan verblijven zonder je te vervelen. Beroemde attracties als Alcatraz, de Golden Gate Bridge, Lombard Street en Pier 39 moet je gewoon gezien hebben. Vergeet ook zeker geen ritje in een kabeltram (Cable Car) te maken. Wanneer je een rondreis maakt dan start vanuit San Francisco het beroemde stuk van de kustweg Highway 1 richting Los Angeles.

Afstanden naar San Francisco (CA)

De afstanden vanaf San Francisco naar Los Angeles zijn via de Highway 1 of tolwegen.

Hotels

Er zijn in San Francisco (CA) enkele hotels. Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in San Francisco vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

San Francisco Hotels
Hilton Union Square

Campings

Wanneer je wilt kamperen in de buurt van San Francisco klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in San Francisco? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande touroperator, bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit San Francisco (CA).

Informatiebladen

Alcatraz Op Rondreizen Noord-Amerika staan diverse informatiebladen in pdf. Deze kan je downloaden, lezen, meenemen, printen en eventueel ter plaatsen offline bekijken. Je vindt alle informatiebladen op onze speciale pagina met downloads.

Waar ligt San Francisco (CA)?


Route en kaart naar San Francisco in Google Maps.

San Francisco Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in San Francisco en de weersverwachting voor de komende dagen:

SAN FRANCISCO WEER

San Francisco Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over San Francisco (CA)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*