Weinig tijd? Rondreis Las Vegas 10 dagen

Rondreizen Noord-Amerika Forum Rondreizen Noord-Amerika Media Rondreizen Noord-Amerika Links
Rondreis Las Vegas 10 dagen

Om maar direct met de deur in huis te vallen, een rondreis door West-Amerika, in 10 dagen, is niet ideaal. Iedereen wil natuurlijk minimaal 3 weken maar soms gaat dit gewoon niet. Dit jaar krijgen we veel vragen naar een korte rondreis door Amerika. Na een jaar van voorbereiding kunnen veel rondreizen dit jaar niet doorgaan. Verplaatsen naar volgend jaar is vaak de enige mogelijkheid maar de situatie met kinderen, werk en vakantie is waarschijnlijk compleet anders.

Rondreis Las Vegas 10 dagenIs een 10-daagse rondreis vanuit Las Vegas mogelijk? Ja. Is het ideaal? Nee. Ga je genieten? Jazeker! Één van de grootste nadelen is natuurlijk de reistijd en het tijdsverschil wat je voor een korte reis op je hals. Een tweede nadeel is natuurlijk van financiële aard. Wanneer je 2 a 3 keer heen en weer moet vliegen om hetzelfde te zien als in 3 weken dan kost je dit natuurlijk meer geld aan vliegtickets. Wanneer je deze twee nadelen kan accepteren en vergeten is het natuurlijk prima te doen om een grote rondreis in stukken te knippen. Op deze manier kan je in meerdere korte reizen enorm veel genieten van dit prachtige land.

Rondreis: Las Vegas
Dagen: 10
Afstand: 1300 km
Download: Rondreis Las Vegas 10 dagen

Las Vegas 10 dagen

We hebben voor jou een mooie route samengesteld die je kan gebruiken ter inspiratie of gewoon kopiëren. Dit voorbeeld laat zien dat je een mooie rondreis kan maken vanuit Las Vegas in 10 dagen. Wij hebben de meivakantie 2021 als periode gekozen met vrijdag 30 april 2021 als vertrekdag. De meeste scholen hebben tegenwoordig 2 weken meivakantie waardoor de vrijdag als vertrekdag waarschijnlijk gaat lukken. We komen terug op zondag 9 mei 2021, de dag voor de scholen weer beginnen. De maand mei is een ideale maand om in deze gebieden te reizen. De temperaturen zijn vooral in de zuidelijke delen van de route meestal nog niet extreem heet.

Route

Deze rondreis brengt je langs de volgende hoogtepunten.

Download: Rondreis Las Vegas 10 dagen

Rondreis plannen

Het voorbeeld is ideaal ter inspiratie en geen pakketreis. We gaan er vanuit dat je de reis zelf gaat plannen en de losse onderdelen zoals accomodaties, vliegtickets en een huurauto via de links op de website gaat reserveren. Hiermee ben je ontzetten flexibel. Wil je 11 dagen of 12 dagen? Wil je ergens langer blijven? Een andere vertrekdatum? Uiteraard allemaal geen probleem! Pas gewoon de route aan en reserveer wat je nodig hebt.

Tip

Je zou eventueel een klein beetje kunnen besparen door een hotel met gratis luchthaventransfer te zoeken. Las Vegas is een prima stad om te bezoeken zonder auto. Wil je meer weten over deze tip? Klik hier.

Wil je hulp?

Hoewel het een kleine rondreis betreft zijn er wat variaties mogelijk. Meer van het ene en minder van het andere? Kortom: wil je de 10-daagse rondreis vanuit Las Vegas anders hebben en een eigen document op naam? Geen probleem! Neem dan contact op via whatsapp (+31627884748) of het contactformulier. We zullen na één of meer vragen, binnen een werkweek, een pdf op naam en naar jouw wensen aanleveren.

Antelope Canyon Upper Canyon

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*