Mexican Hat ligt in Utah op circa 25 minuten rijden ten noorden van het Welcome Center van Monument Valley. Mexican Hat ligt net voorbij Monument Valley (of andersom) en op de route richting, of vanuit, Arches NP en Canyonlands NP. Vanwege de korte afstand tot Monument Valley is Mexican Hat een ideale plaats voor een overnachting in de buurt van Monument Valley. Mexican Hat heeft enkele hotels, wat fastfood restaurants en een supermarkt.

Monument Valley Arizona USA
Monument Valley in Arizona USA

Afstanden naar Mexican Hat (UT)

Hotels

Er zijn in Mexican Hat (UT) diverse hotels. Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid van de diverse hotels. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Mexican Hat vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Mexican Hat Hotels

Klik hier voor meer mogelijkheden om te overnachten bij Monument Valley, Cayonlands NP of Arches NP.

Campings

Wanneer je wilt kamperen in Mexican Hat? Klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Mexican Hat? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Mexican Hat (UT).

Waar ligt Mexican Hat (UT)?

Mexican Hat WEER

Mexican Hat ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Mexican Hat (UT).

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*