Overnachten bij Yosemite? Lees hier alles over Mariposa! Mariposa ligt op circa 70 km rijden Yosemite Valley Visitor Center. Veel reizigers overnachten in Mariposa vanwege de gunstige ligging t.o.v. Yosemite National Park. Mariposa ligt op een wat grotere afstand van Yosemite waardoor de prijzen van een overnachting hier een stuk gunstiger liggen. Alle bezienswaardigheden in Yosemite, zoals Yosemite Valley, Glacier Point en de Tioga Pass, zijn vanuit Mariposa ongeveer een uur rijden.

Arch Rock Entrance Yosemite
Onderweg vanuit Mariposa richting Arch Rock Entrance Yosemite.

Afstanden naar Mariposa (CA)

  • Yosemite Valley: 70 km
  • San Francisco: 270 km
  • Los Angeles: 470 km
  • Fresno: 120 km
  • Kernville: 370 km
  • Sequoia NP: 245 km

Hotels

Er zijn in Mariposa (CA) enkele hotels. Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Mariposa vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Mariposa Hotels
Best Western Plus Yosemite Way Station
Quality Inn Yosemite Valley Gateway
Mariposa Hotel Inn

Klik hier voor meer mogelijkheden om te overnachten in de buurt van Yosemite. Je kan dichterbij overnachten in El Portal of Fish Camp of net wat verder, zoals Mariposa, in Oakhurst.

Campings

Wanneer je wilt kamperen bij Yosemite klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Mariposa? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Mariposa (CA).

Waar ligt Mariposa (CA)?

Route en kaart naar Mariposa in Google Maps.

Mariposa Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Mariposa en de weersvoorspelling voor de komende dagen:

MARIPOSA WEER

Mariposa Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Mariposa (CA)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*