Forrest Gump Point (Mexican Hat) Monument Valley Arizona USA Forrest Gump Point, ook wel Forrest Gump Hill, is een van de meest beroemde uitzichtpunten van Amerika. Veel toeristen maken hier de wereldberoemde foto van de asfaltweg richting de hoge bergen aan de horizon, uit de gelijknamige film Forrest Gump.

Waar is Forrest Gump Point

Dit wereldberoemde uitzichtpunt is midden op de doorgaande Highway 163 tussen Mexican Hat en Kayenta. Forrest Gump Point bevindt zich bij Mile Marker 13, op circa 25 km ten noorden van het visitor center in Monument Valley. In het hoogseizoen zal je verder ook altijd toeristen op en rond de weg vinden om de iconische foto te maken. Wanneer je vanaf Mexican Hat richting het zuiden naar Monument Valley rijdt zal het punt je zeker opvallen, dan rij je naar de bergen toe. Wanneer je richting het noorden rijdt moet je af en toe zeker even in je spiegels kijken om het te vinden. Pas wel op met fotograferen en zorg dat iemand de andere kant! Op deze doorgaande weg komt het verkeer snel in je rug en het adembenemende uitzicht kan je erg afleiden.

Informatiebladen

Forrest Gump Point Op Rondreizen Noord-Amerika staan diverse informatiebladen in pdf. We hebben ook een informatieblad over Forrest Gump Point in pdf. Deze kan je downloaden, lezen, meenemen, printen en eventueel ter plaatsen offline bekijken. Je vindt alle informatiebladen op onze special pagina met downloads.

Forrest Gump Point

Weetjes

  • 13 km ten zuiden van Mexican Hat
  • 25 km ten noorden Monument Valley
  • Highway US 163
  • Mile Marker 13
  • Adres: US-163 Scenic, Mexican Hat, UT 84531, Verenigde Staten
  • Openingstijden: 24/7
  • Prijs: Gratis


Route en kaart naar Forrest Gump Point in Google Maps.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.