Arch Rock Entrance Yosemite Overnachten tussen Death Valley en Yosemite? Dan is Lone Pine een ideale plaats voor een overnachting! Lone Pine ligt op circa 85 km ten westen van Death Valley en circa 170 km Furnace Creek. Hiermee is Lone Pine een ideale plaats om te overnachten tussen Death Valley en Yosemite. Veel reizigers rijden van Yosemite naar Las Vegas via Death Valley of andersom. Deze rit is circa 800 via de Tioga Pass en met al het moois wat daar te zien is wil je deze rit opknippen. Veel reizigers stoppen overnachten in Furnace Creek in Death Valley maar het kan vol zijn of je zou vanwege de prijs ook kunnen kiezen voor een goedkopere overnachting in Lone Pine.

Death Valley National Park Amerika

Afstanden naar Lone Pine (CA)

Hotels

Er zijn in Lone Pine (CA) enkele hotels. Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Lone Pine vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Lone Pine Hotels
Quality Inn

Er zijn meer goede mogelijkheden om te overnachten tussen Death Valley en Yosemite. Andere plaatsen voor een overnachting tussen Death Valley en Yosemite zijn Big Pine, Bishop, Mammoth Lakes en Lee Vining.

Campings

Wanneer je wilt kamperen tussen Death Valley en Yosemite klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Lone Pine? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Lone Pine (CA).

Waar ligt Lone Pine (CA)?

Route en kaart naar Lone Pine in Google Maps.

Lone Pine Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Lone Pine en de weersverwachting voor de komende dagen:

LONE PINE WEER

Lone Pine Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Lone Pine (CA)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*