Furnace Creek Ranche Wanneer je van Las Vegas naar Yosemite rijdt of andersom, dan is het ontzettend leuk om te overnachten op de warmste plaats te wereld. Death Valley is een wereldberoemd natuurpark wat jaarlijks vele miljoenen toeristen trekt van over de hele wereld. Iedereen wil de woestijn zien en de enorme hitte ervaren. Één ding is zeker, dit is zeker een unieke ervaring. Kijk vooral in de avond naar boven, zoveel sterren heb je nog nooit gezien.

Overnachten in Death Valley

Als je in Death Valley wil overnachten dan is één ding erg belangrijk. Je wil dit waarschijnlijk tegelijk met nog heel veel andere mensen waardoor het aan te raden is om je hotelovernachting ver van te voren boeken. In de zomer is het hier vaak erg warm en ook ‘s nachts. Een goed hotel of cabin met airco is dan ideaal.

Hotels

Campings

Overnachten buiten Death Valley

Één groot nadeel aan de accomodaties in Death Valley is de prijs. De prijzen liegen er vaak niet om. Mocht je te laat zijn, alles vol zitten of de prijzen in het park staan je niet aan? Buiten Death Valley, zowel in het oosten als in het westen, zijn enkele kleine dorpen waar prima hotels te vinden zijn op korte afstand tot de diverse ingangen van het park. Sommige van deze plaatsen lenen zich ook uitstekend om tussen twee parken in te overnachten. Lone Pine ligt bijvoorbeeld ideaal tussen Las Vegas en Yosemite.

Hotels

Campings

Badwater Death Valley National Park

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.