Monument Valley Arizona USA Welkom op onze speciale pagina met tips voor rondreizen in Amerika en Canada. Via deze pagina willen we je voorzien van enkele tips die van pas kunnen komen voor of tijdens je reis.

Routes

Wij hebben zelf enkele rondreizen gemaakt. Je kan onze routes gebruiken ter inspiratie of je kopieert ze gewoon, ze hebben zich namelijk al bewezen. Bezoek onze speciale pagina met voorbeeld routes door Amerika en Canada.

Stappenplan

Ben je van plan om zelf je eigen rondreis te gaan samenstellen? Lees dan ons stappenplan en plan je eigen rondreis in slecht 8 stappen.

Kosten

Wat zijn de kosten van een rondreis door Noord-Amerika? Zoals je zult begrijpen zijn er ontzettend veel variabele die van invloed zijn op de totaalprijs van je rondreis. We hebben standaard gevonden waarmee je een ruwe inschatting van de kosten kan maken. Wil je weten hoeveel een rondreis ongeveer gaat kosten? Klik hier.

Bijzonderheden

Soms zullen er bijzonderheden zijn die een extra of aparte vermelding verdienen. Je kan hierbij denken aan speciale sportevenementen of natuurverschijnselen zoals de totale zonsverduistering in 2024.

ESTA aanvragen

Wanneer je naar Amerika gaat reizen dan moet je een ESTA aanvragen. ESTA staat voor “Electronic System for Travel Authorization” of in het Nederlands, “electronisch systeem voor reistoestemming”. Een ESTA voor Amerika aanvragen is voor reizigers uit Nederland en België erg gemakkelijk en snel gedaan. Wanneer je 90 dagen of minder op vakantie gaat is het enige dat je nodig hebt een geldig paspoort. Een ESTA kost je 14$ per persoon via de officiële website van de U.S. Cutoms and Border Protection. De website is tegenwoordig helemaal in het Nederlands en na het beantwoorden van enkele eenvoudige vragen ben je klaar.

Credit Card

Een Credit Card is in Amerika en Canada bijna onmisbaar. Veel hotels en verhuurmaatschappijen gebruiken het om de borg veilig te stellen. Zonder een geldig Credit Card kan je geen auto huren of zelf een hotelkamer krijgen. Je kan een Credit Card bij je bank regelen of via een speciale Credit Card verstrekken zoals ICS of American Express.

Horseshoe Bend Page Arizona

Nieuws: dit onderdeel van de website is in bewerking. Kom regelmatig terug en lees onze updates.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.