Wil jij in Death Valley overnachten? Bezoek dan Furnace Creek. Deze oase trekt jaarlijks vele toeristen die de prachtige woestijn en de  enorme hitte willen meemaken. Death Valley en Furnace Creek voeren al geruime tijd de ranglijst aan als de warmste, direct gemeten, plaats op aarde. Veel reizigers rijden van Las Vegas naar Yosemite (of andersom) door Death Valley en de meeste verblijven één nacht in Furnace Creek. Vanuit Furnace Creek kan je de meeste bezienswaardigheden van Death Valley bezoeken. Badwater ligt op 20 minuten rijden en onderweg kom je langs de Artist’s Drive en Palette. Zibriskie Point is slechts 8 minuten vanaf Furnace Creek. Iets verder zuidelijk, 40 minuten rijden, ligt Dante’s View.

Furnace Creek bestaat uit 2 hotels, wat kampeerplaatsen, een bezoekerscentrum en een pompstation. Er is ook een golfbaan en een kleine luchthaven. Heb je enig idee waarom deze plaats Furnace Creek wordt genoemd? In het Nederlands betekent Furnace, Oven. Deze naam is zeker niet voor niets verzonnen en erg van toepassing.

Death Valley Artist's Drive en Pallete
Death Valley Artist’s Drive en Pallete

Afstanden naar Furnace Creek (CA)

Hotels

Er zijn in Furnace Creek (CA) enkele hotels. Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Furnace Creek vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Death Valley Hotels
The Ranch at Death Valley
The Inn at Death Valley

Klik hier voor meer mogelijkheden om te overnachten in Death Valley.

Campings

Furnace Creek Ranche Wanneer je wilt kamperen in Death Valley klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

  • Volgt

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Furnace Creek? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Furnace Creek (CA).

Waar ligt Furnace Creek (CA)?

Route en kaart naar Furnace Creek in Google Maps.

Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Furnace Creek en de weersverwachting voor de komende dagen:

FURNACE CREEK WEER

Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Furnace Creek (CA)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*