Overnachten in Miami? Miami Beach is een schiereiland ten oosten van Miami wat bekend staat om de prachtige parelwitte stranden. In Miami Beach is het zien en gezien worden. Na een dagje aan het heerlijk strand van South Beach maak je ‘s avonds een heerlijke wandeling over de beroemde Ocean Drive met de honderden pastel gekleurde hotels, restaurants en clubs. Deze gekleurde huizen zijn de grootste verzameling Art Deco ter wereld. Dit gebied heeft in vele films en televisie series als decor gediend.

Miami Beach is een prachte plaats voor een tussenstop van één of meer dagen tijdens je rondreis door Florida maar de stad leent zich ook uitstekend voor een zonvakantie van meerder dagen. Hoe lekker zou het zijn om een rondreis door Florida te beginnen of eindigen met een zonvakantie in Miami Beach?

South Beach (Miami Beach)

Afstanden naar Miami Beach (FL)

De bovenstaanden afstanden zijn inclusief gebruik van tolwegen.

Hotels

Er veel hotels in Miami Beach (FL). Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Miami Beach vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Miami Beach overnachten
1

Enkele alternatieven voor een overnachting in Miami Beach zijn Fort Lauderdale en Homestead.

Campings

Wanneer je wilt kamperen op Miami Beach klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Ocean Drive Miami Beach Wat is er in Miami Beach te doen? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Miami Beach (FL).

Informatiebladen

Ocean Drive Op Rondreizen Noord-Amerika staan diverse informatiebladen in pdf. Deze kan je downloaden, lezen, meenemen, printen en eventueel ter plaatsen offline bekijken. Je vindt alle informatiebladen op onze special pagina met downloads.

Waar ligt Miami Beach (FL)?

Route en kaart naar Miami Beach in Google Maps.

Miami Beach Weer

Bekijk hieronder het actuele weer In Miami Beach en de weersverwachting voor de komende dagen:

MIAMI BEACH WEER

Links

Ocean Drive Miami South Beach

Miami Beach Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Miami Beach (FL)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*