Southernmost Point Key West Helemaal in het zuiden van Florida, zelfs van de Verenigde Staten vind je Key West. Deze stad stad neemt het complete eiland, waarop het is gebouwd, in beslag. Op Key West heb je niet gevoel dat je in Amerika bent. Er heerst meer een relaxte hippie-achtige sfeer of Caraïbische sfeer op het eiland. Dit is niet gek want de kortste afstand tussen Key West en Cuba is slechts 165 km. Key West heeft circa 27.000 inwoners maar vanwege het toerisme is het er vaak veel drukker. Ben je in Key West? Maak dan vooral een wandeling over Duval Street, ga op de foto bij Southernmost Point, even naar binnen bij Sloppy Joe’s Bar. Het westelijke deel van Key West, de old town, is het Key West Historic District waar de meeste toeristische trekpleisters zijn te vinden.

Sloppy Joe's Bar

Afstanden naar Key West (FL)

De bovenstaanden afstanden zijn inclusief gebruik van tolwegen.

Hotels

Er zijn in Key West (FL) veel hotels en resorts. Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Key West vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Key West Hotels

Er zijn ook goede mogelijkheden om te overnachten in de buurt van Key West. Mocht Key West vol zijn of te duur dan kan je ook zoeken naar accomodaties op de eilanden Marathon en Islamorada.

Campings

Wanneer je wilt kamperen op Key West klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Audubon-huis Key West Wat is er te doen in Key West? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Key West (FL).

Informatiebladen

Southernmost Point Op Rondreizen Noord-Amerika staan diverse informatiebladen in pdf. Deze kan je downloaden, lezen, meenemen, printen en eventueel ter plaatsen offline bekijken. Je vindt alle informatiebladen op onze special pagina met downloads.

Links

Waar ligt Key West (FL)?

Route en kaart naar Key West in Google Maps.

Key West Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Key West en de weersverwachting voor de komende dagen:

KEY WEST WEER

Key West Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Key West (FL)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*