Bryce Canyon NP Navajo Loop Trail In en bij Bryce Canyon zijn veel mogelijk heden om te overnachten. Bryce Canyon is een wereldberoemd natuurpark wat jaarlijks vele miljoenen toeristen trekt van over de hele wereld.

Overnachten in Bryce Canyon

Wil je in Bryce Canyon overnachten? Dat kan! Deze accomodaties moet je wel ver van te voren boeken en de prijzen zijn vaak relatief hoog. In de zomer kan het soms erg warm zijn in het park en ‘s nachts koelt het vaak erg af. De accomodaties zijn hier vaak ook op ingesteld. In de winter zijn de meeste accomodaties in het park gesloten vanwege het winterse weer. Vanwege de hoge ligging van Bryce Canyon ligt hier dan een dik pak sneeuw.

Hotels

  • The Lodge at Bryce Canyon

Campings

  • Sunset Campground Group Site
  • North Campground

Overnachten buiten Bryce Canyon

Bryce Canyon in de winter Om diverse redenen wil je misschien liever buiten het park overnachten. Vaak is dit omdat de accomodaties al volledig vol zitten of omdat de prijzen vaak erg hoog zijn. Kijk dan eens net buiten het park. Vlak voor en rond Bryce Canyon zijn enkele kleine dorpen en stadjes te vinden waar je prima hotels kan vinden. Normaal gesproken geldt, hoe verder je van het park zit des te goedkoper de overnachtingen zullen zijn. Voor al deze stadjes en dorpjes rond het park geldt trouwens ook: ruim van te voren reserveren!

Hotels

Campings

Bryce Canyon in de winter
Fraai besneeuwde tunnel richting Bryce Canyon NP.

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.