Highway 1 Overnachten tussen San Francisco en Los Angeles? Maak dan bijvoorbeeld een tussenstop in Pismo Beach. De kustweg Highway 1 is een lange weg van ruim 700 km met veel bezienswaardigheden. Met een overnachting hier hou je tijd over voor een paar prachtige stops langs deze beroemde kustweg. Pismo Beach is een klein plaatsje met circa 10.000 inwoners aan de kust van Californië. Mocht je in Morro Bay zijn? Kijk dan even bij Morro Rock.

Afstanden naar Pismo Beach (CA)

De afstanden vanaf San Francisco en Los Angeles zijn via de Highway 1 of tolwegen.

Hotels

Er zijn in Pismo Beach (CA) enkele hotels. Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Pismo Beach vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Pismo Beach Hotels
Quality Inn

Andere plaatsen voor een overnachting tussen San Francisco en Los Angeles zijn Morro Bay en San Luis Obispo.

Campings

Wanneer je wilt kamperen tussen San Francisco en Los Angeles klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Pismo Beach? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande touroperators, bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Pismo Beach (CA).

Waar ligt Pismo Beach (CA)?

Route en kaart naar Pismo Beach in Google Maps.

Pismo Beach Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Pismo Beach en de weersverwachting voor de komende dagen:

PISMO BEACH WEER

Pismo Beach Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Pismo Beach (CA)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*