Naples Pier Wil jij heerlijk overnacht aan de prachtige westkust van Florida? Dan is Naples echt iets voor jou! Naples staat bekend om de prachtige witte stranden, het heerlijke klimaat en heeft vele winkel en golfbanen. In de oude visserswerf is tegenwoordig Tin City gevestigd. Hier zijn tientallen winkeltjes te vinden met tinnen daken. Bezoek ‘s avonds zeker de Naples Pier waar je kan genieten van de zonsondergang. Kijk hier ook zeker in en over het water want er worden regelmatig dolfijnen, roggen en schildpadden gezien.

Naples wordt vaak aangedaan tijdens rondreizen door Florida. Dit stad ligt ideaal aan de kust en als vertrek punt richting Miami Beach via de Hwy 41. Wanneer je alleen in Naples verblijft voor een zonvakantie dan is een dagtocht naar de Everglades en Big Cypress National Preserve zeker een aanrader. Tijdens een rondreis door Florida zal je hier vanzelf langs komen.

Afstanden naar Naples (FL)

De bovenstaanden afstanden zijn inclusief gebruik van tolwegen.

Hotels

Er veel hotels in Naples (FL). Klik op de onderstaande links en controleer het aanbod en beschikbaarheid. Via de onderstaande links kan je tevens de hotelprijzen in Naples vergelijken bij Booking.com, Hotels.com, Expedia en Agoda.

Hotels in Naples

Enkele alternatieven voor een overnachting in Naples zijn Marco Island, Fort Myers Beach en Estero Island.

Campings

Wanneer je wilt kamperen in Naples klik dan op de onderstaande links voor meer informatie of om direct te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wat is er in Naples te doen? Wat mag je niet missen? Klik op de onderstaande bezienswaardigheden of uitjes welke te doen zijn in of vanuit Naples (FL).

Informatiebladen

Kirby Storter Roadside Park Op Rondreizen Noord-Amerika staan diverse informatiebladen in pdf. Deze kan je downloaden, lezen, meenemen, printen en eventueel ter plaatsen offline bekijken. Je vindt alle informatiebladen op onze special pagina met downloads.

Waar ligt Naples (FL)?

Route en kaart naar Naples in Google Maps.

Weer

Bekijk hieronder het actuele weer in Naples en de weersverwachting voor de komende dagen:

NAPLES WEER

Links

Ervaringen

Laat hieronder een reactie achter over Naples (FL)

Nieuw: Deze pagina is in ontwikkeling. Kom regelmatig terug naar onze website om de laatste updates te lezen.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*